Valittu määrä ylitti varastosaldon

Miracle Touch Foundation 85 Caramel

18,95€ 15,28€
Kuvaus
Toimitus ja maksu

Ainutlaatuinen all-in-one Max Factor Miracle Touch Foundation on koostumukseltaan kiinteästä nestemäiseksi muuttuva. Sen avulla luot virheettömän pohjan meikille yhdellä helpolla tuotteella. Et tarvitse erillistä peitevoidetta tai puuteria.

Koostumus
Kevyt ja kiinteä koostumus muuttuu nestemäiseksi sormiesi lämmön vaikutuksesta. Siten tuote on helppo levittää sileästi iholle ja tuloksena on täydellisen tasainen hohto ja tasapainoinen peittävyys ilman paakkuuntumista. Iho näyttää raikkaalta, uskomattoman sileältä ja hohtavan upealta. Saat virheettömän tuloksen yhdellä erittäin kevyellä kerroksella tai voit luoda enemmän peittävyyttä helposti kerrostuvan koostumuksen ansiosta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Ei-komedogeeninen, eli ei tuki ihohuokosia.

Meikkitaiteilijan vinkit
Kätevä rasia ja sieni, jolla meikkivoide on helppo levittää. Voit valita itsellesi sopivan värisävyn valitsemalla meikkivoiteen, jonka väri on sama kuin leuan alareunan ihollasi. Saat ammattimaisimmat tulokset käyttämällä meikkisientä ja levittämällä Miracle Touch Liquid Illusion -meikkivoidetta aloittaen kasvojen keskiosista ja sekoittaen ulospäin. Voit käyttää sienen reunoja peittääksesi tummat silmänaluset ja ihon värierot. Levitä meikkivoide aina hyvässä luonnollisen värisessä valossa.

Koko: 11,5g

Kaipaatko apua koon tai värin valitsemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään arkisin klo 9.00–16.00 välisenä aikana numerossa 029 170 7100 tai sähköpostilla info@houseofbrandon.com