Valittu määrä ylitti varastosaldon

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 25 Forest

14,95€ 12,06€
Kuvaus
Toimitus ja maksu

Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner antaa nestemäisen eyelinerin intensiivisyyttä ja kynän tarkkuutta. Vaikuttava airon mallinen kärki antaa mahdollisuuden vetää sekä paksuja että ohuita rajauksia. Siten voit käyttää kahta erilaista tyyliä: dramaattista tai tyylikästä. Väri kestää koko päivän ja yön.

Koostumus
Intensiivisen musta ja samettinen koostumus liukuu tasaisesti ja kuivuu nopeasti. Siten saat luotua haluamasi tyylin todella tarkasti. Voit vaihtaa helposti ja nopeasti ohuen ja leveän rajauksen välillä.

Meikkitaiteilijan vinkit
Jos haluat korostaa silmiä nopeasti ja intensiivisesti, paina eyelinerin kärjellä ripsien tyveen pilkkuja niin, että ripset näyttävät täyteläisemmiltä. Kun haluat rajata yläripsien linjan, kallista päätä hieman taaksepäin ja pidä käsi vakaana litteällä pinnalla. Nosta luomea ja rajaa eyelinerilla jatkuva viiva sisäkulmasta ulkokulmaan. Jos haluat vaikuttavamman tyylin, viimeistele vetämällä vielä ulkokulmasta sisäkulmaan.

Koko: 1ml

Kaipaatko apua koon tai värin valitsemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään arkisin klo 9.00–16.00 välisenä aikana numerossa 029 170 7100 tai sähköpostilla info@houseofbrandon.com