Valt antal överträffade lagret

  • Kundtjänst Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

Uppköpen betalas i samband med beställningen antingen via finsk nätbank eller med kreditkort, Mobile Pay eller Paypal. Du kan också välja faktura eller delbetalning via Klarna om du bor i Finland, Åland eller Sverige. Postförskott är också ett alternativ, och då betalar du din beställning i samband med att du hämtar ditt paket från posten (fungerar bara i Finland och Åland).

Nätbanksbetalning

Nätbanksbetalningarnas transaktionstjänst förverkligas av Paytrail Oy (2122839-7) i samarbete med de finska bankerna och kreditbolagen. För användaren är servicen som en traditionell nätbetalning.

Betalning med Visa, Visa Electron eller MasterCard

Det är Paytrail Oyj (2122839-7) som står för transaktionstjänsten och betalningsservicen i samband med de finska bankerna och kreditbolagen. Vid betalning med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard –kort är det Paytrail Oyj som syns som betalningsmottagare på korträkningen. Paytrail Oyj har lov att fungera som betalningsanstalt och de förmedlar sen betalningen till försäljaren. Paytrail Oyj, FO-nummer: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. Telefon: 0207 181830

Trustmary Reviews