Toimitusehdot 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Fashion Trade Scandinavia Oy (y-tunnus 2325871-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Toimitusaikamme on 1-2 arkipäivää. Tilaus lähtee samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen lisäksi ilmoituksen, kun lähetys on pakattu ja lähetetty. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 59€ tillauksille kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta.

Vaihto

Jos tuote on liian pieni tai liian suuri, toivomme että ensisijaisena vaihtoehtona harkitset vaihtoa, yleisesti ottaen tuotteista on hyvin kokoja saatavilla. Vaihto tapahtuu ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme, jolloin saamme varattua halutun tuotteen vaihtoa varten. Lähetämme uuden tuotteen kun palautus on saapunut varastollemme. Voit myös tehdä täysin uuden tilauksen, tällöin saat uuden tuotteen nopeasti, 1-2 arkipäivässä, eikä sinun tarvitse odottaa, että palautettu tuote saapuu varastollemme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos sinulla herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa!

Palautukset

Palauttaminen on ilmaista normaalihintaisille tuotteille, ALE-tuotteiden palauttamisesta perimme toimituskulut 3,95€. Tämä ei kuitenkaan koske kampanjakoodilla tehtyjä normaalihintaisia tilauksia, joiden palauttaminen on edelleen ilmaista.

Jos olet palauttanut tuotteita laskutilaukselta, suosittelemme siirtämään laskun eräpäivää, että palautuksesi ehtii saapua meille ennen eräpäivää ja vältyt muistutusmaksuilta. Saat siirrettyä eräpäivää helposti Omilla sivuillasi osoitteessa my.klarna.com/fi/fi/login tai soittamalla Klarnan Asiakaspalveluun puh, 09-42599771 arkisin klo 9-16.

Muistathan lisätä laskun loppusummaan palautuskulut 3,95€, jos olet tehnyt asiakaspalautuksen ALE-tuotteesta. Jos olet valinnut tuotteen vaihdon tai tehnyt ennen palautusta reklamaation ja palautuksesta on sovittu Asiakaspalvelumme kanssa, sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja.

Huomioithan myös, että ilmaisten toimitusten raja on 59€/tilaus, kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 59€ niin toimitusmaksu 3,95€ jää maksettavaksi. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää yhteensä enimmillään 19 päivää kun palautus on saapunut varastollemme. Voit seurata palautuksen saapumista varastollemme Postin sivuilla, www.posti.fi, seurantatunnuksella, joka löytyy palautusrahtikirjasta.

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa, vaan palautus tulee jättää Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös.Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovi vaihdosta tai palautuksesta.

Palauttaessa on käytettävä lähetyksen mukana tulevaa Postin palautusrahtikirjaa tai Matkahuollon palautustunnusta, joka tulee lähetyksen mukana. Emme hyvitä asiakkaalle muista toimitustavoista koituneita palautuskuluja.

Huomioithan, että vain ensimmäinen palautus tai vaihto on ilmainen, toisesta ja sitä seuraavista palautuksista ja vaihdoista veloitamme normaalin postikulun 3,95€. Huom! Muista säilyttää kuitti asiakaspalautuksesta, jonka saan postivirkailijalta tai Matkahuollon toimipisteestä, niin kauan että olet saanut meiltä sähköpostivahvistuksen jossa ilmoitetaan, että palautus on kunnossa.

Ilman etukäteisilmoitusta noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään kuljetusmaksu 3,95€.

Mikäli asiakaspalvelumme toteaa tuotteen olevan palautuskelvoton ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee toimituskulut asiakkaan maksettavaksi.

Palautusosoite 

Fashion Trade Scandinavia Oy  Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske DR.DENIM, CALVIN KLEIN eivätkä AIM'N -tuotemerkkejä, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja. Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.

 

Maksutavat

House of Brandonin maksutavoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Ostoksesi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla.

 • Visa, Visa Debit, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla
 • Visa Electronilla
 • Verkkopankin kautta pankkitunnuksillasi
 • Laskulla tai erämaksulla Klarnan kautta
 • Paypalilla
 • Postiennakolla

 

Maksaminen kortilla

Voit maksaa ostoksesi Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Maksatpa tilauksesi Visalla, Visa Debitillä, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Maksaminen verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voi maksaa ostoksesi kätevästi verkkomaksuna. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaminen laskulla

Klarna Lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. 

 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
 • Laskutusmaksu 3,95€ per tilaus.

 

Klarna Tili


Maksa erissä alkaen 9€ / kk.

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Kuukausierä 9€ tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95€ / kk tilausmäärästä riippumatta.

   

Lisätietoa Klarnasta täältä.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Klarnan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Lisätietoa täältä.

Maksaminen Paypalilla

Voi suorittaa maksusi myös kätevästi ja vaivattomasti Paypal maksuna.

Maksaminen postiennakolla

Kun tilaat lähetyksen postiennakolla, maksat tilauksesi vasta kun noudat lähetyksen Postin toimipisteestä. Postiennakon palvelumaksu on 3,95€.

Toimitusaika

Toimitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomen sisällä on normaalisti vain 1-2 arkipäivää. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon toiminnasta johtuvista viivästyksistä. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Saat sähköpostiisi tilausvahvituksen seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi kulkua Postin sivuilta http://www.posti.fi/ tai Matkahuollon sivuilta https://www.matkahuolto.fi/fi/pakettipalvelut/lahetysten-seuranta/#.V0aNFfmLRhE Kun lähetys on saapunut lähipostiisi, saat saapumisilmoituksen postista tekstiviestitse tai sähköpostitse. Pakettia noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen.
Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä.

Toimituskulut

 • Nouto Matkahuollon toimipisteesta 0€ (joita on Matkahuollon lisäksi mm. seuraavissa paikoissa: Siwa, Valintatalo, K-Market, R-Kioski, Tokmanni, Matkahuoltoasiamiespiste ja monet muut yritykset) (Alle 59€ tilauksille toimituskulut 3,95€) 
 • Postitse lähimpään noutopaikkaan 3,95€
 • Postitse valitsemaani noutopaikkaan 3,95€
 • Postin pakettiautomaatti 3,95€ (Nouto Postin paketti automaatista ei onnistu yhdessä Klarnan kanssa, sillä henkilöllisyys pitää varmistaa lähetystä noudettaessa)
 • Postiennakko toimitusmaksu 3,95€ + postiennakkomaksu 3,95€
 • Postin kotiinkuljetus 9,95€
 • Posti EU-alueella 14,95€

 

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske DR.DENIM, CALVIN KLEIN eivätkä AIM'N -tuotemerkkien tuotteita, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja.
Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.