Valittu määrä ylitti varastosaldon

 • Asiakaspalvelu Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa toimitusehtoihin ja käytäntöihimme liittyen, mikäli et löytänyt etsimääsi asiaan vastausta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@houseofbrandon.com tai puhelimella 029 170 7100.

Toimitusehdot

1. Yleistä verkkokaupasta

2. Tilaaminen

3. Tuotteen vaihto

4. Palautukset

5. Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

6. Maksutavat

7. Toimitusaika, toimitustavat ja toimitusmaat

8. Reilun käytännön ehdot


1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Fashion Trade Scandinavia Oy (y-tunnus 2325871-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen

Toimitusaikamme on 1-7 arkipäivää. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen lisäksi ilmoituksen, kun lähetys on pakattu ja lähetetty. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 89€ tilauksille, kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 4,99€ lähetyksen arvosta riippumatta.

3. Tuotteen vaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@houseofbrandon.com, jotta saamme teille korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Ensimmäinen vaihto on ilmainen ja toisesta vaihdosta veloitamme toimituskulun 4,99€. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa!

4. Palautukset

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös. Käytettyjen, likaisten tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovitaan vaihdosta tai palautuksesta.

Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.

Alushousujen, kosmetiikkatuotteiden ja kasvomaskien osalta pakkauksen pitää olla avaamaton. Kenkiä palauttaessa mukana pitää olla ehjä alkuperäispakkaus.

Mikäli palautettava tuote todetaan myyntikelvottomaksi ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee postikulut asiakkaan maksettavaksi.

4.1. Palautuksen tekeminen

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit tehdä palautuksen, jolloin teidän tulee tehdä sähköinen palautusilmoitus kirjautumalla asiakastilillenne osoitteessa www.houseofbrandon.com

Jos teillä ei ole asiakastiliä, voitte tehdä sähköisen palautusilmoituksen käyttäen sähköpostiosoitettanne ja tilausnumeroa osoitteessa https://www.houseofbrandon.com/ilmoitus-palautuksesta.

Kun olet tehnyt sähköisen palautusilmoituksen, voit viedä palautuksen huolellisesti pakattuna Postin tai Matkahuollon pisteeseen:

 • Palautus Postin kautta: käytäthän mukana tullutta palautusrahtikirjaa, kun viet palautuksen Postin toimipisteeseen
 • Palautus Matkahuollon kautta: Ilmoita kassalla palautuskoodi 9520717, kun palautat paketin Matkahuollon toimipisteeseen.
 • Palautus Matkahuollon pakettiautomaattiin: saat tähän oman palautuskoodin, kun olet ensin tehnyt sähköisen palautusilmoituksen.

Muista säilyttää kuitti palautuksesta siihen asti, että olet saanut vahvistuksen palautuksen käsittelystä sähköpostilla.

4.2. Palautuksen käsittely

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme.

Jos olet tehnyt palautuksen House of Brandon-laskulta, näet päivitetyn laskun kirjautumalla Avardan sivuille osoitteessa https://omatsivut.avarda.fi/auth/login/email.

Mikäli olet jo maksanut laskun pitämiesi tuotteiden ja palveluiden osalta, asia on kunnossa, eikä vaadi muita toimenpiteitä.

4.3. Palautuskulut

Palautuksesta veloitamme kuljetus- ja käsittelymaksun, jolla katamme osan kuljetuskustannuksesta ja palautusten käsittelijöiden palkasta, sekä tuotteen uudelleen muovituksen myyntikuntoon. Veloitamme maksun seuraavasti:

 • House of Brandon Laskulla/Tilillä, verkkopankilla, luottokortilla tai Paypalilla tehdyn tilauksen palautus 3,99€
 • Ruotsista saapuva palautus 5,99€
 • Suomen ja Ruotsin ulkopuolelta saapuva palautus, 9,99€

Ilmaisten toimitusten raja on 89€, kun olet valinnut Matkahuollon toimitustavan. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 89€, niin toimitusmaksu 4,99€ jää maksettavaksi. Postin toimituskulut ovat 4,99€ lähetyksen arvosta riippumatta.

4.4. Tilauksen noutamatta jättäminen

Jos olet estynyt noutamaan tilaustasi, voit kirjoittaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka voi noutaa lähetyksen. Noutoaikaa Postin lähetyksiin voi pidentää Postin sivuilla osoitteessa www.posti.fi/palvelumuutos. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään toimitus -ja palautusmaksu 14,99€, ellei ole muuta sovittu asiakaspalvelun kanssa.

4.5. Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Jos palautat tuotteen, joka on tilattu lahjakortilla, hyvitämme palautuksen suoraan asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole asiakastiliä, saatte palautusta vastaavan alekoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassamme myöhemmin.

4.6. Palautusosoite

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

5. Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske urheilu- ja alusvaatevalikoimaa, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Dr. Denim merkkiä, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja. Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.

6. Maksutavat

Ostoksesi House of Brandon verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla:

 • House of Brandon Lasku ja Tili
 • Visa, Visa Electron, Maestro ja MasterCard kortit
 • Verkkomaksu OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille.
 • Mobilepay
 • Paypal

6.1. Maksaminen kortilla

Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

6.2. Maksaminen verkkopankissa

Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

6.3. Maksaminen laskulla

House of Brandon Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään
mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii
Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan,
kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseess ä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä.

House of Brandon Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko
avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei
hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston
yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä.

Lisätietoa Lasku- ja Tili-maksutavoista

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

House Of Brandon Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 2594352-3), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Avardan verkkopalvelu: www.avarda.com/fi

6.5. Maksaminen MobilePaylla

Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin
maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti
verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

6.5. Maksaminen Paypalilla

Voi suorittaa maksusi myös kätevästi ja vaivattomasti Paypal maksuna.

7. Toimitusaika ja toimitustavat

Toimitustavat

Toimitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomen sisällä on normaalisti vain 1-7 arkipäivää. Lähetykset toimittaa Posti tai Matkahuolto, riippuen kumman toimitustavan olet valinnut.

Huom! Jos tilaus on kooltaan pieni, niin Postin toimitustavalla tilatessa saatamme laittaa tuotteen ns. pikkupakettiin, joka toimitetaan samaan hintaan kotiin asti! Tilaus toimitetaan postilaatikkoon tai postiluukkuun.

Emme vastaa Postin tai Matkahuollon toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

Toimituskulut

 • Nouto Matkahuollon noutopisteestä 0€ (Alle 89€ tilauksille toimituskulut 4,99€)
 • Postipaketti 4,99€
 • Postin kotiinkuljetus 9,99€
 • Toimitus postitse Ruotsiin 5,99€
 • Posti EU-alueella 14,99€ (Toimitusmaat: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska Tsekki, Unkari, Viro.)

Toimitus

Saat sähköpostiisi lähetysilmoituksen, kun tilaus on lähetetty ja samalla seurantatunnuksen, millä voit seurata pakettisi kulkua Postin sivuilta https://www.posti.fi/fi/seuranta#/ tai Matkahuollon sivuilta https://www.matkahuolto.fi/seuranta?parcelNumber=.

Kun lähetys on saapunut noudettavaksi, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Mikäli tilaukselle valitsee noutopisteeksi pakettiautomaatin ja pakettiautomaatti on täynnä, lähetys toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Pakettia noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen.
Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä

8. Reilun käytännön ehdot

Kaikissa tilauksissamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mutta joidenkin asiakkaiden kohdalla olemme havainneet palautusmahdollisuuden väärinkäyttöä ja kestävän kulutuksen periaatteidemme laiminlyöntiä. Palautusmahdollisuuden väärinkäyttöä voi olla esim. jatkuvat suhteettoman suuret tilaukset, jotka palautetaan aina kokonaisuudessaan tai suurimmalta osin.

Jos tilaushistorian perusteella on syytä epäillä, että kyse on toistuvasta palauttelusta tai tilauksesta tulee palautumaan kaikki tuotteet tai vähintään suurin osa, perumme tilauksen "reilun käytännön" ehtoihimme vedoten. Toivoisimmekin, että tilaisit vain tuotteet, jotka olet aikeissa pitää. Suuret palautusmäärät vievät kohtuuttoman paljon resursseja ja rasittavat ympäristöä.

Asiakas saa ilmoituksen tilauksen perumisesta sähköpostilla ja tästä ei koidu ylimääräisiä kuluja.

Toivomme, että tilaat sinua miellyttävät ja vain tarpeeseen tulevat tuotteet. Ymmärrämme toki, että kokovalinta ei osu aina kohdilleen ja sen takia tarjoammekin ilmaisen ja nopean vaihtomahdollisuuden jokaiselle tilaukselle.

Kiitos, että noudatat reilun käytännön ja kestävän kulutuksen periaatteitamme!

Trustmary Reviews