Valittu määrä ylitti varastosaldon

Toimitusehdot

Huom! Viime aikoina kasvaneet palautusmäärät ruuhkauttavat palautusten käsittelyä ja Asiakaspalveluamme. Teemme parhaamme, että palautukset käsitellään mahdollisimman pian. Kiitoksia kärsivällisyydestänne!

Toimitusehdot 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Fashion Trade Scandinavia Oy (y-tunnus 2325871-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen lisäksi ilmoituksen, kun lähetys on pakattu ja lähetetty. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 99€ tilauksille, kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 3,99€ lähetyksen arvosta riippumatta.

 

Tuotteen vaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@houseofbrandon.com, jotta saamme teille korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Ensimmäinen vaihto on ilmainen, toisesta ja sitä seuraavista vaihdoista veloitamme toimituskulun 3,99€. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa!

 

Palautukset

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa, vaan palautus tulee jättää Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palauttaessa on käytettävä lähetyksen mukana tulevaa palautusrahtikirjaa tai Matkahuollon palautustunnusta. Emme hyvitä asiakkaalle muista toimitustavoista koituneita palautuskuluja. Huom! Muista säilyttää kuitti asiakaspalautuksesta, jonka saat postivirkailijalta tai Matkahuollon toimipisteestä, niin kauan että olet saanut meiltä sähköpostivahvistuksen jossa ilmoitetaan, että palautus on käsitelty.

Jos olet palauttanut tuotteita laskutilaukselta, suosittelemme ilmoittamaan palautuksesta Klarnalle, jotta lasku voidaan asettaa odotustilaan ja vältyt muistutusmaksuilta. Saat asetettua laskun odotustilaan helposti Klarnan omilla sivuilla osoitteessa https://www.klarna.com/fi/ tai soittamalla Klarnan Asiakaspalveluun puh, 09-42599771 arkisin klo 9-18. Lisätietoja löydät Klarnan sivuilta tämän linkin takaa: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/toimitukset-ja-palautukset/mita-laskulleni-tapahtuu-kun-olen-tehnyt-palautuksen.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme. 

Huomioithan myös, että ilmaisten toimitusten raja on 99€/tilaus, kun olet valinnut Matkahuollon toimitustavan. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 99€ niin toimitusmaksu 3,99€ jää maksettavaksi. Postin toimituskulut ovat 3,99€ lähetyksen arvosta riippumatta.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovi vaihdosta tai palautuksesta.

Alushousujen, kosmetiikkatuotteiden ja kasvomaskien osalta pakkauksen pitää olla avaamaton. Kenkiä palauttaessa mukana pitää olla ehjä alkuperäispakkaus.

Mikäli palautettava tuote todetaan myyntikelvottomaksi ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee postikulut asiakkaan maksettavaksi.

Jos olet estynyt noutamaan tilaustasi, voit kirjoittaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka voi noutaa lähetyksen. Noutoaikaa Postin lähetyksiin voi pidentää Postin sivuilla osoitteessa www.posti.fi/palvelumuutos. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään toimitus- ja palautusmaksu 14,99€, ellei ole muuta sovittu asiakaspalvelun kanssa.

 

Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Jos palautat tuotteen, joka on tilattu lahjakortilla, hyvitämme palautuksen suoraan asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole asiakastiliä, saatte palautusta vastaavan alekoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassamme myöhemmin.

 

Palautusosoite 

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

 

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske ALE-tuotteita, lahjakortteja, Dr. Denim, Tommy Jeans ja AIM'N -tuotemerkkejä, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja. Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.

 

Maksutavat

House of Brandonin maksutavoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Ostoksesi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla.

 • Visa, Visa Debit, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla
 • Visa Electronilla
 • Verkkopankin kautta pankkitunnuksillasi
 • Laskulla tai erämaksulla Klarnan kautta
 • Paypalilla

 

Maksaminen kortilla

Voit maksaa ostoksesi Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Maksatpa tilauksesi Visalla, Visa Debitillä, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Maksaminen verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voi maksaa ostoksesi kätevästi verkkomaksuna. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu


Yhteistyöterveisin,
Paytrail-tiimi
020 718 1820
privacy@paytrail.com

Maksaminen laskulla

Klarna Lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. 

 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
 • Laskutusmaksu 3,99€ per tilaus.

Klarna Tili

Maksa erissä alkaen 9€ / kk.

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Kuukausierä 9€ tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95€ / kk tilausmäärästä riippumatta.   

Osamaksu vaihtoehdoissa 3kk ja 6kk tulee lisäksi Klarnan 4,99€ avausmaksu  

Lisätietoa Klarnasta täältä.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Klarnan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Lisätietoa täältä.

Maksaminen Paypalilla

Voi suorittaa maksusi myös kätevästi ja vaivattomasti Paypal maksuna.

 

 

Toimitusaika

Toimitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomen sisällä on normaalisti vain 1-3 arkipäivää. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon toiminnasta johtuvista viivästyksistä. 

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Saat sähköpostiisi lähetysilmoituksen, kun tilaus on lähetetty ja samalla seurantatunnuksen, millä voit seurata pakettisi kulkua Postin sivuilta https://www.posti.fi/fi/seuranta#/ tai Matkahuollon sivuilta https://www.matkahuolto.fi/seuranta?parcelNumber=. Kun lähetys on saapunut noudettavaksi, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Mikäli tilaukselle valitsee noutopisteeksi pakettiautomaatin ja pakettiautomaatti on täynnä, lähetys toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Pakettia noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen.
Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä.

Toimituskulut

 • Nouto Matkahuollon noutopisteestä 0€ (Alle 99€ tilauksille toimituskulut 3,99€) 
 • Postipaketti 3,99€
 • Postin kotiinkuljetus 9,99€
 • Toimitus postitse Ruotsiin 5,99€
 • Posti EU-alueella 14,99€

 

Reilun käytännön ehdot

Kaikissa tilauksissamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mutta joidenkin asiakkaiden kohdalla olemme havainneet palautusmahdollisuuden väärinkäyttöä ja kestävän kulutuksen periaatteidemme laiminlyöntiä. Palautusmahdollisuuden väärinkäyttöä voi olla esim. jatkuvat suhteettoman suuret tilaukset, jotka palautetaan aina kokonaisuudessaan tai suurimmalta osin.

Jos tilaushistorian perusteella on syytä epäillä, että kyse on toistuvasta palauttelusta tai tilauksesta tulee palautumaan kaikki tuotteet tai vähintään suurin osa, perumme tilauksen "reilun käytännön" ehtoihimme vedoten. Toivoisimmekin, että tilaisit vain tuotteet, jotka olet aikeissa pitää. Suuret palautusmäärät vievät kohtuuttoman paljon resursseja ja rasittavat ympäristöä.

Asiakas saa ilmoituksen tilauksen perumisesta sähköpostilla ja tästä ei koidu ylimääräisiä kuluja.

Toivomme, että tilaat sinua miellyttävät ja vain tarpeeseen tulevat tuotteet. Ymmärrämme toki, että kokovalinta ei osu aina kohdilleen ja sen takia tarjoammekin ilmaisen ja nopean vaihtomahdollisuuden jokaiselle tilaukselle.

Kiitos, että noudatat reilun käytännön ja kestävän kulutuksen periaatteitamme!