Valittu määrä ylitti varastosaldon

Toimitusehdot

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa toimitusehtoihin ja käytäntöihimme liittyen, mikäli et löytänyt etsimääsi asiaan vastausta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@houseofbrandon.com tai puhelimella 029 170 7100.

Toimitusehdot

1. Yleistä verkkokaupasta

2. Tilaaminen

3. Tuotteen vaihto

4. Palautukset

5. Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

6. Maksutavat

7. Toimitusaika, toimitustavat ja toimitusmaat

8. Reilun käytännön ehdot


1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Fashion Trade Scandinavia Oy (y-tunnus 2325871-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen

Toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen lisäksi ilmoituksen, kun lähetys on pakattu ja lähetetty. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 99€ tilauksille, kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 3,99€ lähetyksen arvosta riippumatta.

3. Tuotteen vaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@houseofbrandon.com, jotta saamme teille korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Ensimmäinen vaihto on ilmainen, toisesta ja sitä seuraavista vaihdoista veloitamme toimituskulun 3,99€. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa!

4. Palautukset

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös. Käytettyjen, likaisten tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovitaan vaihdosta tai palautuksesta.

Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.

Alushousujen, kosmetiikkatuotteiden ja kasvomaskien osalta pakkauksen pitää olla avaamaton. Kenkiä palauttaessa mukana pitää olla ehjä alkuperäispakkaus.

Mikäli palautettava tuote todetaan myyntikelvottomaksi ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee postikulut asiakkaan maksettavaksi.

4.1. Palautuksen tekeminen

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit tehdä palautuksen, jolloin teidän tulee tehdä sähköinen palautusilmoitus kirjautumalla asiakastilillenne osoitteessa www.houseofbrandon.com

Jos teillä ei ole asiakastiliä, voitte tehdä sähköisen palautusilmoituksen käyttäen sähköpostiosoitettanne ja tilausnumeroa osoitteessa www

Kun olet tehnyt sähköisen palautusilmoituksen, voit viedä palautuksen huolellisesti pakattuna Postin tai Matkahuollon pisteeseen:

 • Palautus Postin kautta: käytäthän mukana tullutta palautusrahtikirjaa, kun viet palautuksen Postin toimipisteeseen
 • Palautus Matkahuollon kautta: ilmoita palautuskoodi 9520717 myyjälle tai virkailijalle, kun viet palautuksen Matkahuollon toimipisteeseen

Muista säilyttää kuitti palautuksesta siihen asti, että olet saanut vahvistuksen palautuksen käsittelystä sähköpostilla.

4.2. Palautuksen käsittely

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme.

Jos olet tehnyt palautuksen House of Brandon-laskulta, näet päivitetyn laskun kirjautumalla Avardan sivuille osoitteessa https://omatsivut.avarda.fi/auth/login/email.

Mikäli olet jo maksanut laskun pitämiesi tuotteiden ja palveluiden osalta, asia on kunnossa, eikä vaadi muita toimenpiteitä.

4.3. Palautuskulut

Palautuksesta veloitamme kuljetus- ja käsittelymaksun, jolla katamme osan kuljetuskustannuksesta ja palautusten käsittelijöiden palkasta, sekä tuotteen uudelleen muovituksen myyntikuntoon. Veloitamme maksun seuraavasti:

 • House of Brandon Laskulla/Tilillä, verkkopankilla, luottokortilla tai Paypalilla tehdyn tilauksen palautus 3,99€
 • Ruotsista saapuva palautus 5,99€
 • Suomen ja Ruotsin ulkopuolelta saapuva palautus, 9,99€

Ilmaisten toimitusten raja on 99€, kun olet valinnut Matkahuollon toimitustavan. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 99€, niin toimitusmaksu 3,99€ jää maksettavaksi. Postin toimituskulut ovat 3,99€ lähetyksen arvosta riippumatta.

4.4. Tilauksen noutamatta jättäminen

Jos olet estynyt noutamaan tilaustasi, voit kirjoittaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka voi noutaa lähetyksen. Noutoaikaa Postin lähetyksiin voi pidentää Postin sivuilla osoitteessa www.posti.fi/palvelumuutos. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään toimitus -ja palautusmaksu 14,99€, ellei ole muuta sovittu asiakaspalvelun kanssa.

4.5. Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Jos palautat tuotteen, joka on tilattu lahjakortilla, hyvitämme palautuksen suoraan asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole asiakastiliä, saatte palautusta vastaavan alekoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassamme myöhemmin.

4.6. Palautusosoite

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

5. Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske urheilu- ja alusvaatevalikoimaa, Dr. Denim merkkiä, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja. Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.

6. Maksutavat

House of Brandonin maksutavoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Ostoksesi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla.

 • House of Brandon Lasku ja Tili, yhteistyössä Avardan kanssa
 • Visa, Visa Debit, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla
 • Visa Electronilla
 • Verkkopankin kautta pankkitunnuksillasi
 • Paypalilla

Maksaminen kortilla

Voit maksaa ostoksesi Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Maksatpa tilauksesi Visalla, Visa Debitillä, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Maksaminen verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voi maksaa ostoksesi kätevästi verkkomaksuna. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu


Yhteistyöterveisin,
Paytrail-tiimi
020 718 1820
privacy@paytrail.com

Maksaminen laskulla

House of Brandon Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja jopa 30 päivää korotona maksuaikaa! Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Laskutusmaksu 3,99€ per tilaus.

House of Brandon Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

House of Brandon Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 2594352-3), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa. Avardan verkkopalvelu: www.avarda.com/fi , asiakaspalvelu asiakaspalvelu@avarda.fi, puh 09 2532 7100

Maksaminen Paypalilla

Voi suorittaa maksusi myös kätevästi ja vaivattomasti Paypal maksuna.

7. Toimitusaika ja toimitustavat

Toimitustavat

Toimitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomen sisällä on normaalisti vain 1-2 arkipäivää. Lähetykset toimittaa Posti tai Matkahuolto, riippuen kumman toimitustavan olet valinnut.

Huom! Jos tilaus on kooltaan pieni, niin Postin toimitustavalla tilatessa saatamme laittaa tuotteen ns. pikkupakettiin, joka toimitetaan samaan hintaan kotiin asti! Tilaus toimitetaan postilaatikkoon tai postiluukkuun.

Emme vastaa Postin tai Matkahuollon toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

Toimituskulut

 • Nouto Matkahuollon noutopisteestä 0€ (Alle 99€ tilauksille toimituskulut 3,99€)
 • Postipaketti 3,99€
 • Postin kotiinkuljetus 9,99€
 • Toimitus postitse Ruotsiin 5,99€
 • Posti EU-alueella 14,99€ (Toimitusmaat: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska Tsekki, Unkari, Viro.)

Toimitus

Saat sähköpostiisi lähetysilmoituksen, kun tilaus on lähetetty ja samalla seurantatunnuksen, millä voit seurata pakettisi kulkua Postin sivuilta https://www.posti.fi/fi/seuranta#/ tai Matkahuollon sivuilta https://www.matkahuolto.fi/seuranta?parcelNumber=.

Kun lähetys on saapunut noudettavaksi, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Mikäli tilaukselle valitsee noutopisteeksi pakettiautomaatin ja pakettiautomaatti on täynnä, lähetys toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Pakettia noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen.
Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä

8. Reilun käytännön ehdot

Kaikissa tilauksissamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mutta joidenkin asiakkaiden kohdalla olemme havainneet palautusmahdollisuuden väärinkäyttöä ja kestävän kulutuksen periaatteidemme laiminlyöntiä. Palautusmahdollisuuden väärinkäyttöä voi olla esim. jatkuvat suhteettoman suuret tilaukset, jotka palautetaan aina kokonaisuudessaan tai suurimmalta osin.

Jos tilaushistorian perusteella on syytä epäillä, että kyse on toistuvasta palauttelusta tai tilauksesta tulee palautumaan kaikki tuotteet tai vähintään suurin osa, perumme tilauksen "reilun käytännön" ehtoihimme vedoten. Toivoisimmekin, että tilaisit vain tuotteet, jotka olet aikeissa pitää. Suuret palautusmäärät vievät kohtuuttoman paljon resursseja ja rasittavat ympäristöä.

Asiakas saa ilmoituksen tilauksen perumisesta sähköpostilla ja tästä ei koidu ylimääräisiä kuluja.

Toivomme, että tilaat sinua miellyttävät ja vain tarpeeseen tulevat tuotteet. Ymmärrämme toki, että kokovalinta ei osu aina kohdilleen ja sen takia tarjoammekin ilmaisen ja nopean vaihtomahdollisuuden jokaiselle tilaukselle.

Kiitos, että noudatat reilun käytännön ja kestävän kulutuksen periaatteitamme!