Yleisimmät kysymykset


Tältä sivulta löydät vastauksia useimmiten kysyttyihin kysymyksiin. 

- Tuleeko tilaukselle toimituskuluja?
- Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kestää?
- Maksaako palauttaminen?
- Miten palautan tuotteen?
- Miten voin vaihtaa tuotteen?
- Kuinka pitkä toimitusaika tilauksilla on?
- Voinko maksaa tilaukseni laskulla tai osamaksulla?
- Miten pesen vaatteet?
- Miten bonuksia kertyy?
- Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Tuleeko tilaukselle toimituskuluja?

Toimitus on ilmainen yli 59€ tilauksille kun valitset toimitustavaski Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta.

Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä menee?

Palautuksen käsittelyssä kestää enimmillään 19 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme. Saatte vahvistuksen sähköpostiin kun palautus on käsitelty ja maksettu.

Maksaako palauttaminen?

Palauttaminen on ilmaista normaalihintaisille tuotteille, ALE-tuotteiden palauttamisesta perimme toimituskulut 3,95€. Tämä ei kuitenkaan koske kampanjakoodilla tehtyjä normaalihintaisia tilauksia, joiden palauttaminen on edelleen ilmaista.

Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin tuotteen vaihtoa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään vaihtoihin liittyvissä asioissa.

Jos olet palauttanut tuotteita laskutilaukselta, suosittelemme siirtämään laskun eräpäivää, että palautuksesi ehtii saapua meille ennen eräpäivää ja vältyt muistutusmaksuilta. Saat siirrettyä eräpäivää helposti Omilla sivuillasi osoitteessa my.klarna.com/fi/fi/login tai soittamalla Klarnan Asiakaspalveluun puh, 09-42599771 arkisin klo 9-16.

Muistathan lisätä laskun loppusummaan palautuskulut 3,95€, jos olet tehnyt asiakaspalautuksen ALE-tuotteesta. Jos olet valinnut tuotteen vaihdon tai tehnyt ennen palautusta reklamaation ja palautuksesta on sovittu Asiakaspalvelumme kanssa, sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja.

Huomioithan myös, että ilmaisten toimitusten raja on 59€/tilaus. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 59€ niin toimitusmaksu 3,95€ jää maksettavaksi.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää enimmillään 19 päivää kun palautus on saapunut varastollemme.

Huomioithan myös, että vain ensimmäinen palautus on ilmainen (mikäli lopullinen summa on yli 59€), toisesta ja sitä seuraavista palautuksista veloitamme normaalin toimituskulun 3,95€. Palautusoikeus on 14 vuorokautta siitä laskien, kun tilaus on vastaanotettu. 

Miten palautan tuotteen?

Saat tilauksesi mukana palautuslomakkeen ja osoitetarran. Täytä palautuslomake ja laita se palautettavan tuotteen kanssa lähetyspussiin tai laatikkoon ja liimaa osoitetarra päälle, vie lähetys tämän jälkeen lähimpään Postin toimipisteeseen.

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, tuotelappujen irti repimiminen on ostopäätös. Alusvaatteiden osalta pakkauksen pitää olla avaamaton. Kenkiä palauttaessa mukana pitää olla ehjä alkuperäispakkaus. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa emme korvaa. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovi vaihdosta tai palautuksesta. 

Mikäli lähetyksen mukana ei ole palautusrahtikirjaa toimita lähetys postiin ja ilmoita virkailijalle kyseessä olevan asiakaspalautus. Muista laittaa paketin mukaan tietosi, josta ilmenee nimesi, tilaustietosi, sekä miten haluat palautuksen kanssa toimia. Merkitse paketin päälle ASIAKASPALAUTUS, ja osoitetiedot: Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa.

Ilman etukäteisilmoitusta noutamattajätetyistä lähetyksistä peritään kuljetusmaksu 3,95€.

Miten voin vaihtaa tuotteen?

Vaihto tapahtuu ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme, jolloin saamme varattua tuotteen teille vaihtoa varten. Lähetämme uuden tuotteen kun palautus on saapunut varastollemme. Voitte myös tehdä täysin uuden tilauksen, tällöin saat uuden tuotteen/koon nopeasti, 1-2 arkipäivässä, eikä sinun tarvitse odottaa, että palautettu tuote saapuu varastollemme. Asiaskaspalvelumme auttaa mielellään jos teillä herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa! :)

Kuinka pitkä toimitusaika tilauksilla on?

Tilauksesi lähtee liikkeelle varastoltamme samana tai seuraavana arkipäivänä, kun olet tehnyt tilauksesi. Pakettisi toimitetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen 1-2 arkipäivän kuluessa, yleensä jo seuraavaksi arkipäiväksi. Saat sähköpostiisi tiedon lähetyksestä sekä lähetystunnuksesta, jolla voit seurata tilauksesi kulkua.

Voit valita tilauksen yhteydessä seuraavista toimitustavoista:

  • Postitse lähimpään noutopaikkaan 3,95€
  • Postitse valitsemaani noutopaikkaan 3,95€
  • Postin pakettiautomaatti 3,95€ (Nouto Postin paketti automaatista ei onnistu yhdessä Klarnan kanssa, sillä henkilöllisyys pitää varmistaa lähetystä noudettaessa)
  • Postiennakko toimitusmaksu 3,95€ + postiennakkomaksu 3,5€
  • Postin kotiinkuljetus 9,95€
  • Posti EU-alueella 14,95€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteesta 0€ (joita on Matkahuollon lisäksi mm. seuraavissa paikoissa: Siwa, Valintatalo, K-Market, R-Kioski, Tokmanni, Matkahuoltoasiamiespiste ja monet muut yritykset) (alle 59€ toimituksille tulee toimituskulut 3,95€)

Jos ette löydä vastausta kysymyksiin niin olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen: info(at)houseofbrandon.com tai puhelimitse numeroon 029 170 7100 (ark. klo 10-16). Voitte olla yhteydessä myös lomakkeen kautta ota yhteyttä -osiossa.

Voinko maksaa tilaukseni laskulla tai osamaksulla?

Käytämme Klarnan palveluita. Klarnan kautta on mahdollista valita maksutavaksi sekä lasku että osamaksu. Tarkempaa tietoa Klarnan palveluista täältä. Klarnan asiakaspalvelu p. 09 4259 9771, asiakaspalvelu@klarna.com.

Muista maksutavoista tarkemmin tästä.

Miten pesen tuotteet?

Noudata aina tuotteiden omia pesu- ja hoito-ohjeita, jotka löytyvät tuotteiden pesulapusta. Vaatteita kannattaa ensin tuulettaa, pesu ei ole aina välttämätön. Liika peseminen kuluttaa vaatetta ja saattaa vaikuttaa tuotteen istuvuuteen ja väreihin, esim. farkkuja ei suositella pestäväksi kuin kerran pari vuodessa.

Pese tuotteet nurinpäin ja maksimissaan 40 asteessa, jos pesulapussa lukee pienempi lämpötila, noudata sitä. Käsinpestävät tai kuivapesua vaativat tuotteet ei välttämättä kestä konepesua vahingoittumatta. Älä käytä huuhteluainetta farkkuihin tai elastaania sisältäviin paitoihin.

Miten bonuksia kertyy ja miten voin käyttää niitä?

Bonuksia kertyy automaattisesti jokaisesta tilauksestasi. Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3% ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Esim. 200€ tilauksesta bonuksia kertyy 6€. Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot -sivultasi ja pääset käyttämään niitä halutun määrän tilausta maksaessasi. Peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia. Kertyneet bonukset näkyvät asiakastililläsi 35 päivää tilauksen teon jälkeen.

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske DR.DENIM, CALVIN KLEIN ja AIM´N -tuotemerkkien tuotteita, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja.
Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.