Valittu määrä ylitti varastosaldon

FAQ

Yleisimmät kysymykset


Tältä sivulta löydät vastauksia useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

- Miten voin vaihtaa tuotteen?
- Tuleeko tilaukselle toimituskuluja?
- Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kestää?
- Maksaako palauttaminen?
- Miten palautan tuotteen?
- Kuinka pitkä toimitusaika tilauksilla on?
- Voinko maksaa tilaukseni laskulla tai osamaksulla?
- Miten pesen vaatteet?
- Miten bonuksia kertyy?
- Kampanjoiden ja alekoodien ehdot
- Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Miten voin vaihtaa tuotteen?

Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@houseofbrandon.com, jotta saamme teille korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Ensimmäinen vaihto on ilmainen! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos sinulla herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa!

Tuleeko tilaukselle toimituskuluja?

Toimituskulut ovat ilmaiset yli 99€ tillauksille kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta.
Noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään 14,95€ maksu.

Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä menee?

Palautuksen käsittelyssä kestää enimmillään 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme. Saatte vahvistuksen sähköpostiin kun palautus on käsitelty ja maksettu.

Maksaako palauttaminen?

Palauttamisesta veloitamme 3,95€ käsittelymaksun, tuotteen vaihto on kuitenkin ilmaista. Toisesta ja sitä seuraavista vaihdoista veloitamme käsittelymaksun 3,95€.

Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin tuotteen vaihtoa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään vaihtoihin liittyvissä asioissa.

 

Miten palautan tuotteen?

Jos olet palauttanut tuotteita laskutilaukselta, suosittelemme siirtämään laskun eräpäivää, että palautuksesi ehtii saapua meille ennen eräpäivää ja vältyt muistutusmaksuilta. Saat siirrettyä eräpäivää helposti Omilla sivuillasi osoitteessa my.klarna.com/fi/fi/login tai soittamalla Klarnan Asiakaspalveluun puh, 09-42599771 arkisin klo 9-16.

Lisätietoja löydät Klarnan sivuilta tämän linkin takaa: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/toimitukset-ja-palautukset/mita-laskulleni-tapahtuu-kun-olen-tehnyt-palautuksen.

Muistathan lisätä laskun loppusummaan palautuskulut 3,95€. Sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja, jos olet valinnut tuotteen vaihdon.

Huomioithan myös, että ilmaisten toimitusten raja on 99€/tilaus, kun olet valinnut Matkahuollon toimitustavan. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 99€ niin toimitusmaksu 3,95€ jää maksettavaksi. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme. 

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa, vaan palautus tulee jättää Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovi vaihdosta tai palautuksesta.

Alushousujen ja kosmetiikkatuotteiden osalta pakkauksen pitää olla avaamaton. Kenkiä palauttaessa mukana pitää olla ehjä alkuperäispakkaus.

Palauttaessa on käytettävä lähetyksen mukana tulevaa palautusrahtikirjaa tai Matkahuollon palautustunnusta. Emme hyvitä asiakkaalle muista toimitustavoista koituneita palautuskuluja.

Huomioithan, että vain ensimmäinen vaihto on ilmainen, toisesta ja sitä seuraavista vaihdoista veloitamme normaalin toimituskulun 3,95€. Huom! Muista säilyttää kuitti asiakaspalautuksesta, jonka saat postivirkailijalta tai Matkahuollon toimipisteestä, niin kauan että olet saanut meiltä sähköpostivahvistuksen jossa ilmoitetaan, että palautus on käsitelty.

Jos olet estynyt noutamaan tilaustasi, voit kirjoittaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka voi noutaa lähetyksen. Noutoaikaa Postin lähetyksiin voi pidentää Postin sivuilla osoitteessa www.posti.fi/palvelumuutos. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Ilman etukäteisilmoitusta noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään toimitus- ja palautusmaksu 14,95€.

Mikäli palautettava tuote todetaan myyntikelvottomaksi ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee postikulut asiakkaan maksettavaksi.

Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Jos palautat tuotteen, joka on tilattu lahjakortilla, hyvitämme palautuksen suoraan asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole asiakastiliä, saatte palautusta vastaavan alekoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassamme myöhemmin.

Palautusosoite 

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

 

Kuinka pitkä toimitusaika tilauksilla on?

Tilauksesi lähtee liikkeelle varastoltamme 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet tehnyt tilauksesi. Saat sähköpostiisi tiedon lähetyksestä sekä lähetystunnuksesta, jolla voit seurata tilauksesi kulkua.

Voit valita tilauksen yhteydessä seuraavista toimitustavoista:

  • Postitse lähimpään noutopaikkaan 3,95€
  • Postitse valitsemaani noutopaikkaan 3,95€
  • Postin pakettiautomaatti 3,95€ (Nouto Postin paketti automaatista ei onnistu yhdessä Klarnan kanssa, sillä henkilöllisyys pitää varmistaa lähetystä noudettaessa)
  • Postiennakko toimitusmaksu 3,95€ + postiennakkomaksu 3,5€
  • Postin kotiinkuljetus 9,95€
  • Posti EU-alueella 14,95€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteesta 0€ (joita on Matkahuollon lisäksi mm. seuraavissa paikoissa: Siwa, Valintatalo, K-Market, R-Kioski, Tokmanni, Matkahuoltoasiamiespiste ja monet muut yritykset) (alle 99€ toimituksille tulee toimituskulut 3,95€)

Jos ette löydä vastausta kysymyksiin niin olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen: info(at)houseofbrandon.com tai puhelimitse numeroon 029 170 7100 (ark. klo 9-16). Voitte olla yhteydessä myös lomakkeen kautta ota yhteyttä -osiossa.

Voinko maksaa tilaukseni laskulla tai osamaksulla?

Käytämme Klarnan palveluita. Klarnan kautta on mahdollista valita maksutavaksi sekä lasku että osamaksu. Tarkempaa tietoa Klarnan palveluista täältä. Klarnan asiakaspalvelu p. 09 4259 9771, asiakaspalvelu@klarna.com.

Muista maksutavoista tarkemmin tästä.

Miten pesen tuotteet?

Noudata aina tuotteiden omia pesu- ja hoito-ohjeita, jotka löytyvät tuotteiden pesulapusta. Vaatteita kannattaa ensin tuulettaa, pesu ei ole aina välttämätön. Liika peseminen kuluttaa vaatetta ja saattaa vaikuttaa tuotteen istuvuuteen ja väreihin, esim. farkkuja ei suositella pestäväksi kuin kerran pari vuodessa.

Miten bonuksia kertyy ja miten voin käyttää niitä?

Bonuksia kertyy automaattisesti jokaisesta tilauksestasi kun olet kirjautunut asiakastilillesi kun teet tilauksen. Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3% ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Esim. 200€ tilauksesta bonuksia kertyy 6€. Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot -sivultasi ja pääset käyttämään niitä halutun määrän tilausta maksaessasi. Peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia. Kertyneet bonukset näkyvät asiakastililläsi 35 päivää tilauksen teon jälkeen. Bonuksia ei pysty lisäämään asiakastilillesi tilauksen teon jälkeen mikäli unohdit kirjautua tilillesi.

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.