Valittu määrä ylitti varastosaldon

 • Asiakaspalvelu FAQ

FAQ

Tältä sivulta löydät vastauksia useimmiten kysyttyihin kysymyksiin, mikäli et löytänyt etsimääsi asiaan vastausta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@houseofbrandon.com tai puhelimella 029 170 7100.

Yleisimmät kysymykset

1. Miten voin vaihtaa tuotteen?

2. Tuleeko tilaukselle toimituskuluja?

3. Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kestää?

4. Maksaako palauttaminen?

5. Miten palautan tuotteen?

6. Kuinka pitkä toimitusaika tilauksilla on?

7. Voinko maksaa tilaukseni laskulla tai osamaksulla?

8. Miten pesen vaatteet?

9. Miten bonuksia kertyy?

10. Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

11. Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta


1. Miten voin vaihtaa tuotteen?

Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@houseofbrandon.com, jotta saamme teille korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Ensimmäinen vaihto on aina ilmainen. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos sinulla herää kysymyksiä oikean koon valitsemisessa!

2. Tuleeko tilaukselle toimituskuluja?

Toimituskulut tulevat tilaukselle seuraavasti, riippuen mitä olet valinnut tilausta tehdessä.

 • Nouto Matkahuollon noutopisteestä 0€ (Alle 89€ tilauksille toimituskulut 4,99€)
 • Postipaketti 4,99€
 • Postin kotiinkuljetus 9,99€
 • Toimitus postitse Ruotsiin 5,99€
 • Posti EU-alueella 14,99€

3. Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä menee?

Palautuksen käsittelyssä kestää noin 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme. Saatte vahvistuksen sähköpostiin kun palautus on käsitelty.

4. Maksaako palauttaminen?

Palautuksesta veloitamme kuljetus- ja käsittelymaksun, jolla katamme osan kuljetuskustannuksesta ja palautusten käsittelijöiden palkasta, sekä tuotteen uudelleen muovituksen myyntikuntoon. Veloitamme maksun seuraavasti:

 • House of Brandon Laskulla/Tilillä, verkkopankilla, luottokortilla tai Paypalilla tehdyn tilauksen palautus 3,99€
 • Ruotsista saapuva palautus 5,99€
 • Suomen ja Ruotsin ulkopuolelta saapuva palautus, 9,99€

Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin tuotteen vaihtoa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään vaihtoihin liittyvissä asioissa.

5. Miten palautan tuotteen?

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa, vaan palautus tulee jättää Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit tehdä palautuksen, jolloin teidän tulee tehdä sähköinen palautusilmoitus kirjautumalla asiakastilillenne osoitteessa www.houseofbrandon.com

Jos tilaus on tehty ilman asiakastiliä, voitte tehdä sähköisen palautusilmoituksen käyttäen sähköpostiosoitettanne ja tilausnumeroa osoitteessa https://www.houseofbrandon.com/ilmoitus-palautuksesta.

Kun olet tehnyt sähköisen palautusilmoituksen, voit viedä palautuksen huolellisesti pakattuna Postin tai Matkahuollon pisteeseen:

 • Palautus Postin kautta: käytäthän mukana tullutta palautusrahtikirjaa, kun viet palautuksen Postin toimipisteeseen
 • Palautus Matkahuollon kautta: Ilmoita kassalla palautuskoodi 9520717, kun palautat paketin Matkahuollon toimipisteeseen.
 • Palautus Matkahuollon pakettiautomaattiin: saat tähän oman palautuskoodin sähköpostitse, kun olet ensin tehnyt sähköisen palautusilmoituksen. Kirjoita palautuskoodi, lähettäjän ja vastaanottajan tiedot paketin päälle. Vastaanottajan tiedot: Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

Muista säilyttää kuitti palautuksesta siihen asti, että olet saanut vahvistuksen palautuksen käsittelystä sähköpostilla.

Jos olet tehnyt palautuksen House of Brandon-laskulta, näet päivitetyn laskun kirjautumalla Avardan sivuille osoitteessa https://omatsivut.avarda.fi/auth/login/email.

Mikäli olet jo maksanut laskun pitämiesi tuotteiden ja palveluiden osalta, asia on kunnossa, eikä vaadi muita toimenpiteitä.

Palautusosoite

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

6. Kuinka pitkä toimitusaika tilauksilla on?

Toimitusaika on pääsääntöisesti vain 1-7 arkipäivää. Saat sähköpostiisi tiedon lähetyksestä sekä lähetystunnuksesta, jolla voit seurata tilauksesi kulkua.

Voit valita tilauksen yhteydessä seuraavista toimitustavoista:

 • Postipaketti 4,99€
 • Postin kotiinkuljetus 9,99€
 • Posti EU-alueella 14,99€ (Toimitusmaat: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska Tsekki, Unkari, Viro.)
 • Nouto Matkahuollon toimipisteesta 0€ (joita on Matkahuollon lisäksi mm. seuraavissa paikoissa: K-Market, R-Kioski, Tokmanni, Matkahuoltoasiamiespiste ja monet muut yritykset) (alle 89€ toimituksille tulee toimituskulut 4,99€)

7. Voinko maksaa tilaukseni laskulla tai osamaksulla?

Voit tehdä tilauksen House of Brandon Lasku tai Tili vaihtoehdoilla.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

House Of Brandon Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 2594352-3), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Avardan verkkopalvelu: www.avarda.com/fi

Muista maksutavoista tarkemmin tästä.

8. Miten pesen tuotteet?

Noudata aina tuotteiden omia pesu- ja hoito-ohjeita, jotka löytyvät tuotteiden pesulapusta. Vaatteita kannattaa ensin tuulettaa, pesu ei ole aina välttämätön. Liika peseminen kuluttaa vaatetta ja saattaa vaikuttaa tuotteen istuvuuteen ja väreihin, esim. farkkuja ei suositella pestäväksi kuin kerran pari vuodessa.

9. Miten bonuksia kertyy ja miten voin käyttää niitä?

Bonuksia kertyy automaattisesti jokaisesta tilauksestasi, jos olet kirjautunut asiakastilillesi kun teet tilauksen.
Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3% ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Esim. 200€ tilauksesta bonuksia kertyy 6€.
Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot -sivultasi ja pääset käyttämään niitä halutun määrän tilausta maksaessasi.
Peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia.

Kertyneet bonukset näkyvät asiakastililläsi 35 päivää tilauksen teon jälkeen. Bonuksia ei pysty lisäämään asiakastilillesi tilauksen teon jälkeen, mikäli unohdit kirjautua tilillesi.

10. Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan. Huom! Alekoodit ja muut alennuskampanjat eivät koske ALE-tuotteita, lahjakortteja, urheilu-, ja alusvaatevalikoimaa, eikä Better Bodies, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Dr. Denim tuotemerkkiä.

11. Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Jos palautat tuotteen, joka on tilattu lahjakortilla, hyvitämme palautuksen suoraan asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole asiakastiliä, saatte palautusta vastaavan alekoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassamme myöhemmin.

Trustmary Reviews