Valittu määrä ylitti varastosaldon

Colour Corrector Stick Champagne

8,37€ 6,75€ 13,95€ 11,25€

Säästät 5,58€

Aletuotteiden palautuksista perimme toimituskulut 3,95€
Kuvaus
Toimitus ja maksu

Näillä ainutlaatuisilla peitepuikoilla voit huolehtia tietyistä ongelmakohdista, jotta saat tasaisen värisävyn koko iholle ja täydellisen pohjan meikille. Max Factor Colour Corrector Highlighter heijastaa pehmeästi valoa ja korostaa kasvojen muotoja. Voit peittää ihon pikkuvirheet tarkasti, jotta saat täydellisen pohjan meikkivoiteelle.

Koostumus
Max Factorin Colour Corrector -peitepuikot perustuvat siihen miten värit tasapainottavat ja neutraloivat toisiaan. Siten voidaan korjata ihon pieniä epätäydellisyyksiä, kuten tummia silmänalusia, väriläikkiä tai punoitusta.

Meikkitaiteilijan vinkit
Kun käytät Colour Corrector Stick -peitepuikkoa, varmista, että olet tasapainoisessa valaistuksessa – päivänvalo on paras vaihtoehto. Vältä valaistusta, jossa kasvoillesi tulee varjoja. Levitä haluamaasi Max Factor -meikkivoidetta ja käytä peitepuikkoa suoraan alueille, joita haluat vaalentaa – kuten poskipäihin, ohimoille tai nenään. Taputtele hellävaraisesti iholle ja sekoita alueen reunoilta.

Koko: 3,4g

Kaipaatko apua koon tai värin valitsemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään arkisin klo 9.00–16.00 välisenä aikana numerossa 029 170 7100 tai sähköpostilla info@houseofbrandon.com