Valittu määrä ylitti varastosaldon

Glossfinity Nail Polish 55 Angel Nails

5,37€ 4,33€ 8,95€ 7,22€

Säästät 3,58€

Aletuotteiden palautuksista perimme toimituskulut 3,95€
Kuvaus
Toimitus ja maksu

Tuotteen kuvaus
Huippukiilto luo tyyliisi glamouria. Max Factor Glossfinity -kynsilakka luo upean kiiltävät kynnet ja väri kestää jopa 7 päivää.

Koostumus
Nämä täydellisyyttä hipovat kynsilakat on suunniteltu kestämään. Ota siis asiat omiin käsiisi ja hanki itsellesi ammattimaisesti hoidetun näköiset kynnet joka kerralla. Tee vaikutus täydellisesti lakatuilla ja tyylikkään kiiltävillä kynsillä Max Factor Glossfinity -kynsilakan avulla.

Meikkitaiteilijan vinkit
Saat parhaat tulokset, kun poistat ensin mahdollisen rasvaisuuden pyyhkimällä kynnet kynsilakanpoistoaineella. Kun olet levittänyt pohjakerroksen, vedä siveltimellä yksi veto kynnen keskelle ja sitten kummallekin reunalle. Jätä pieni osa lakkaamatta kynsien ulkoreunoilta, niin kynnet näyttävät pidemmiltä. Odota 10 minuuttia ja levitä toinen kerros. Levitä kynsilakkaa myös kynsien reunojen yli ja alapuolelle, niin kynnenkärjet näyttävät paremmilta. Tee vielä pintalakkaus, niin kynsilakka kestää pidempään.

Koko: 11ml

Kaipaatko apua koon tai värin valitsemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään arkisin klo 9.00–16.00 välisenä aikana numerossa 029 170 7100 tai sähköpostilla info@houseofbrandon.com