Valt antal överträffade lagret

 • Kundtjänst Leveransvillkor

Leveransvillkor

Här hittar du information om våra leveransvillkor, om det du söker svar på inte fanns här kan du vara i kontakt med vår kundtjänst via e-post info@houseofbrandon.com eller per telefon 0291707100. Som kund förbinder du dig till de gällande leveransvillkoren i samband med varje beställning.

Leveransvillkor

1. Allmänt om nätbutiken

2. Beställning

3. Byte av produkt

4. Returnering

5. Kampanjernas och rabattkodernas villkor

6. Betalningsmetoder

7. Leveranstid och leveranssätt

8. Rättvisa villkor

9. Beställningar gjorda utanför Finland

1. Allmänt om nätbutiken

Produkterna säljs av Fashion Trade Scandinavia Oy (FO-nummer 2325871-1). Produkternas priser innehåller moms. Vi förbehåller oss rättigheterna till att ändra pris på produkter och postavgifter.

2. Beställning

Leveranstiden är 1-3 vardagar. Efter att du gjort din beställning, får du en bekräftelse till din e-post, samt en leveransbekräftelse när din beställning är packad och har skickats från vårt lager. När du valt Matkahuolto som leverantör är leveransavgiften gratis för beställningar över 99€. Postis leveransavgift är alltid 3,99€ oavsett beställningens värde.

3. Byte av produkt

Ifall du vill byta en produkt, ta då kontakt med kundtjänsten på info@houseofbrandon.com och berätta vilken produkt du returnerar och vilken du vill byta till, och till vilken storlek. Bytesprodukten skickas när du meddelat oss att du lämnat returen. Första bytet är gratis. Andra bytet och byten efter det kostar 3,99€. Vår kundtjänst hjälper dig gärna ifall du funderar på vilken storlek som kan passa dig!

4. Returnering

Kunden har 14 dagars returrätt.

Returrätten gäller bara oanvända och säljbara produkter. Du kan pröva produkten hemma, men den returnerade produkten ska vara i originalt skick och produktlapparna ska sitta kvar. Att ta bort en produktlapp/prislapp är ett köpbeslut. Vi ersätter inte använda, smutsiga eller förstörda produkter. Ifall du märker att något är fel på produkten eller om du misstänker att något hänt med produkten i samband med transporten, ta då genast kontakt med vår kundtjänst.

För att få returnera underkläder, kosmetik eller ansiktsmasker ska förpackningen vara oöppnad.

När man returnerar skor ska den originella skolådan vara med, i originalt skick.

Ifall vi inte kan godkänna en produkt som returnerats och produktenska returneras tillbaka till kunden, betalar kunden transportavgiften.

4.1. Hur returnerar man

Om du inte är nöjd med de beställda produkterna kan du göra en retur. Gör en elektronisk returanmälan genom att logga in på ditt kundkonto på www.houseofbrandon.com

Om du inte har ett kundkonto kan du göra en elektronisk returanmälan genom att använda din e-post du använde på din beställning samt ditt beställningsnummer.

När du har gjort en elektronisk returanmälan kan du föra din retur till Posti eller Matkahuolto. Packa din retur så att paketet håller transporten.

 • Returnering via Posti: använd den medkomna adresslappen menad till returnering
 • Returnering via Matkahuolto: säg returkoden 9520717 till personen som jobbar på Matkahuolto. Med koden kan de skriva ut en adresslapp åt dig

Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats.

4.2. Returens behandling

Returens behandling, återbetalning eller Klarna-räkningens korrigering sker 16 dagar efter att returen kommit fram till vårt lager.

Om du betalat din beställning via Klarna, rekommenderar vi dig att flytta förfallodagen så att returen hinner behandlas och du undkommer påminnelseavgifter. Du kan lätt flytta din förfallodag på din egen sida på https://www.klarna.com/fi/ eller genom att ringa till Klarnas kundservice 09-42599771 vardagar kl 8-18.

4.3. Returkostnader

Kostnaderna för att returnera är följande:

 • Om du betalat med nätbank, kreditkort eller PayPal 3,99€
 • Om du betalat via Klarna 4,99€
 • Retur från Sverige 5,99€
 • Retur från utanför Finland och Sverige kostar 9,99€

Leveransen är gratis för beställningar över 99€ då du valt Matkahuolto som leverantör. Om beställningens värde blir under 99€ efter att du gjort en retur tillkommer transportavgiften 3,99€. Postis transportavgift är 3,99€ oavsett beställningens värde.

4.4. Beställningen har inte hämtats ut

Om du inte kan hämta ut din beställning kan du skriva en fullmakt åt en person du litar på, som kan hämta ut ditt paket. Hämtningstiden på Postis paket kan förlängas, mer information om det hittar du här https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/

Att inte hämta ut sin beställning är inte att avbeställa sin beställning. För beställningar som inte hämtas ut tar vi en avgift på 14,99€, ifall man inte kommit överens om annat med kundtjänsten.

4.5. Returnera från en beställning betalad med presentkort

Om du returnerar en produkt gjord med ett presentkort, återbetalar vi dig till ditt kundkonto. Om du inte har ett kundkonto, får du en rabattkod med summan din retur var värd. Du kan använda rabattkoden på en framtida beställning.

4.6. Returadress

Fashion Trade Scandinavia Oy
Kelatie 8 D 1
01450 Vantaa
FINLAND

5. Kampanjernas och rabattkodernas villkor

Kampanjer och rabattkoderkoder berör huvudsakligen inte märken som Tommy Jeans, DR.DENIM och AIM´N, inte heller redan rabatterade produkter eller presentkort. Villkoren kan dock variera för olika rabattkoder och kampanjer.

Man kan bara använda en rabattkod/kampanjkod per beställning. Förmåner eller rabatter kompenseras inte till kunden i efterhand. Beakta alltid de pågående kampanjernas villkor och giltighetstid.

6. Betalningsmetoder

Hos oss hittar du flera olika betalningsalternativ. Du kan betala med följande betalningsalternativ:

 • Visa, Visa Debit, MasterCard och Debit MasterCard kort
 • Visa Electron
 • Via nätbanken med nätbankskoder
 • Med räkning eller delbetalning via Klarna
 • PayPal


Betalning med kort

Du kan betala ditt köp med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard och Debit MasterCard -kort. Du kan betala ditt köp med Visa Electron och Debit-korten om nätbetalnings -funktionen är aktiv. Var i kontakt med din bank om denna funktion inte är aktiv på ditt kort, men du önskar ta funktionen i bruk.

Vare sig du betalar din beställning med Visa, Visa Debit, MasterCard eller Visa Electron är det alltid säkert att uföra betalningen. Vår nätbutik använder säkra Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -autentiseringsprogrammet, vilket gör att kortinnehavarens identitet bekräftas. Vårt företag har inte tillgång till kortets eller betalningens information, de sparas heller inte i vårt system. Beroende på vilken bank du använder dig av, kan det hända att du behöver bekräfta betalningen med dina nätbankskoder. Vid problemsituationer råder vi dig att vara i kontakt med din egen bank.

Nätbanksbetalningarnas transaktionstjänst förverkligas av Paytrail Oy (2122839-7) i samarbete med de finska bankerna och kreditbolagen. När man betalar med Visa, Visa Electron eller MasterCard -kort syns Paytrail Oyj som betalningens mottagare. Paytrail Oyj överför betalningen till försäljaren.

Betalning med nätbank

Med nätbankskoder kan du betala ditt köp som nätbetalning. När du betalar via nätbanken förflyttas du för en stund bort från vår sida till din nätbank varifrån du betalar köpet från ditt konto. Betalningen ser du på din nätbanks kontos transaktioner.

Nätbanksbetalningarnas transaktionstjänst förverkligas av Paytrail Oy (2122839-7) i samarbete med de finska bankerna och kreditbolagen. För användaren är servicen som en traditionell nätbetalning.

Paytrail sparar i samband med betalningen IP-adress, betalningsmetod och betalningstid.
https://www.paytrail.com/en/terms-and-conditions

Samarbetshälsningar,
Paytrail-teamet
020 718 1820
privacy@paytrail.com


Betalning med räkning

Klarna-räkning

När du betalar via Klarna-räkning är ditt besök tryggt och enkelt.

 • Betalningstid 14 dagar
 • 14 dagars returrätt
 • Se din räkning på https://www.klarna.com/fi/
 • Möjligt att betala sin räkning i delar
 • Faktureringavgift 3,99€ per beställning

Klarna-konto

Betala som delbetalning med start från 5€/månaden.

Klarna-konto är gjord för dig som vill betala din räkning i delar. Du väljer själv summan du betalar varje månad, dock måste summan vara minst 5€ i månaden eller 1/24 av slutsumman.

 • Köp nu, betala i slutet på nästa månad
 • Du kan när som helst välja att betala bort hela summan
 • Alla köp du gör med Klarna-konto sätts ihop till samma konto och månadsräkning
 • Öppnandet av ett Klarna-konto kostar 4,99€

Du kan välja delbetalning på 3 eller 6 månader, det kostar 4,99€ att öppna ett Klarna-konto. Delbetalning på 3 månader från 100€ har en årlig ränta på 14,99%, delbetalning på 6 månader från 100€ har en årlig ränta på 14,99%.

Mer information hittar du på Klarnas hemsida.

Klarna värnar om din personliga integritet, vilket innebär att de alltid samlar in och hanterar personuppgifter ansvarsfullt och med din integritet i åtanke. Klarna kontrollerar vid köptillfället kundens kreditvärdighet, vilket i vissa fall betyder att det görs en kreditkontroll.

Personuppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen. Personsignumet används som kundnummer för administrativa skäl.

Ifall du har frågor ber vi dig ta kontakt med Klarnas kundtjänst på numret 0942599771 öppet vardagar kl. 9-18.

Betalning med PayPal

Betalningen går lätt och säkert att genomföra med PayPal.

7. Leveranstid och leveranssätt

Vi levererar beställningar varje vardag, leveranstiden i Finland är 1-3 vardagar. Beställningarna levereras av Posti eller Matkahuolto, beroende på vilket leveransalternativ du valt.

Vi tar inte ansvar för förseningar orsakade av Matkahuolto eller Posti.

Leveransavgifter

 • Upphämtning från Matkahuolto 0€ (för beställningar under 99€ - 3,99€)
 • Postpaket 3,99€
 • Posti hemleverans 9,99€
 • Leverans till Sverige 5,99€
 • Leverans till övriga EU-området 14,99€, Leveransländer: Nederländerna, Belgien, Bulgarien, Spanien, Österrike, Lettland, Litauen, Luxemburg, Portugal, Polen, Tyskland, Slovakien, Slovenien, Danmark, Tjeckien, Ungern, Estland.


Leverans

Du får en leveransbekräftelse till din e-post när din beställning skickas från vårt lager, i detta meddelande hittar du din försändelsekod. Följ din beställning via Posti eller Matkahuolto.

När din beställning kan hämtas från servicepunkten får du en ankomstavi till din e-post och till din mobil. Ifall man valt att beställningen ska komma till en paketautomat som visar sig vara full, levereras din beställning till nästa närmaste upphämtningsställe. För att få ut ditt paket från ett serviceställe behöver du ha med dig ankomstavin eller försändelsekoden och ett ID (körkort, pass eller identitetskort som utfärdats av polisen).

 • Posti paketautomat, i ankomstavin får du boxens nummer var din beställning ligger och öppningskoden, som har 6 siffror, öppna boxen med koden
 • Postis och Matkahuoltos paket ska hämtas ut inom 7 dagar efter att paketet kommit till servicestället/paketautomaten

Leveransavgiften debiteras i samband med beställningens betalning på House of Brandons sida.

8. Rättvis policy villkor

På alla beställningar är det i kraft en 14 dagars retur- och bytesrätt. Tyvärr har vi stött på fall av missbruk av returrätten och våra principer om hållbar utveckling. Missbruk av returrätten kan t.ex. vara fortsatta oproportionerligt stora beställningar, då alltid hela beställningen, eller största delen returneras.

Om vi på basis av beställningshistorien har orsak att misstänka, att det är frågan om återkommande returnering eller att hela eller största delen av beställningen returneras, avbeställer vi beställningen, hänvisande till våra "rättvis policy" villkor. Vi önskar att du beställer sånda produkter du har tänkt behålla. Stora returmängder tar en stor del resurser och belastar miljön.

Kunden får ett meddelande till sin e-post ifall beställningen har avbeställts, inga kostnader tillkommer av detta.

Vi hoppas, att du bara beställer produkter som du behöver och som är i ditt tycke. Vi förstår att val av storlek kanske inte alltid lyckas, därför är första bytet hos oss gratis.

Tack för att du följer våra rättvisa policy villkor och våra hållbar utveckling -principer!

9. Beställningar gjorda utanför Finland

Leveranstiden till Sverige är ungefär 2-5 vardagar. Till resten av Europa är leveranstiden ungefär 3-7 dagar. Vi står inte för förseningar orsakade av leverantören, d.v.s. Posti, Matkahuolto, DHL med mera.

Leveransländer: Sverige, Nederländerna, Belgien, Bulgarien, Spanien, Österrike, Lettland, Litauen, Luxemburg, Portugal, Polen, Tyskland, Slovakien, Slovenien, Danmark, Tjeckien, Ungern, Estland.

När man gör beställningen, och ska ha leverans till Sverige ska man välja "Posti Sverige" alternativet vid val av leverans. Leveransen kostar 5,99€.
Vid leverans till andra länder än Finland och Sverige väljer man "Paket inom EU". Leveransen kostar 14,99€
När din beställning skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-post, där du med mera hittar din försändelsekod. Du kan följa din försändelse här https://www.posti.fi/sv/uppfoljning#/?lang=sv

 • Returavgift på returer från Sverige 5,99€
 • Returavgift på returer från EU-området 9,99€


Retur

Packa din retur i samma påse eller låda som din beställning kom i. Packa också ner returblanketten, eller en lapp med ditt namn och kontaktinformation på så vi vet vems retur det är.
Gör en elektronisk returanmälan genom att logga in på ditt kundkonto på www.houseofbrandon.com
Om du inte har ett kundkonto kan du göra en elektronisk returanmälan genom att använda din e-post du använde på din beställning samt ditt beställningsnummer.

Sätt adresslappen som kom med din beställning på paketet och lämna det på samma ställe som du hämtade det på. Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats! Kvittot är ett bevis på att returen är lämnad. Vi ersätter inte returkostnader som uppkommit genom andra leveransalternativ.

Returer från utanför Finland och Sverige är helt på kundens ansvar. Returavgiften är 9,99€. Packa din retur i samma påse eller låda som din beställning kom i. Packa också ner returblanketten, eller en lapp med ditt namn och kontaktinformation på så vi vet vems retur det är. Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats! Kvittot är ett bevis på att returen är lämnad.

Returadress:

Fashion Trade Scandinavia Oy
Kelatie 8 D 1
01450 Vanda
FINLAND

Trustmary Reviews