Valittu määrä ylitti varastosaldon

 • Asiakaspalvelu Maksutavat

Maksutavat

Maksutavat 

Osta nyt, maksa vasta syyskuussa

Nyt voit tehdä ostoksia korottomasti koko kesän ajan ja maksaa vasta syyskuussa 2019. Kun teet ostoksia kesä- ja heinäkuun aikana, veloitamme vain aloitusmaksun 4,99€ per ostos.

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä 22 %:n korolla. Veloitamme lisäksi käsittelymaksun 3,95 €/kk kaikista kertaluotoista, joita maksat erissä (veloitamme siis enintään yhden käsittelymaksun/kk). 

Eräpäivä ilmoitetaan kuukausilaskulla, joka lähetetään sinulle joko postitse tai sähköpostitse.

Klarnan kampanjalasku on kertaluotto.

Ehdot:

Tilauksiin lisätään aloitusmaksu, joka on 4,99 € per ostos.

Esimerkki:

Todellinen vuosikorko 500 euron ostokselle, 4,99 euron aloitusmaksulla ja kolmen kuukauden maksuajalla on 6,14 %. Ostoksen luotollinen hinta on tällöin 504,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivänä).

Jos eräpäivänä sen sijaan alat maksaa erissä, maksat kuukausittain vähintään 1% jäljellä olevasta velasta eli kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171 €.


House of Brandonin maksutavoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Ostoksesi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla.

 • Visa, Visa Debit, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla
 • Visa Electronilla
 • Verkkopankin kautta pankkitunnuksillasi
 • Laskulla tai osamaksulla Klarnan kautta
 • Paypalilla
 • Postiennakolla

 

Maksaminen kortilla

Voit maksaa ostoksesi Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Maksatpa tilauksesi Visalla, Visa Debitillä, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Maksaminen verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voi maksaa ostoksesi kätevästi verkkomaksuna. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu


Yhteistyöterveisin,
Paytrail-tiimi
020 718 1820
privacy@paytrail.com

Maksaminen laskulla

Klarna Lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. 

 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
 • Laskutusmaksu 3,95 € per tilaus.

 

Klarna Tili


Maksa erissä alkaen 9 € / kk.

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

 

Lisätietoa Klarnasta täältä.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Klarnan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Lisätietoa täältä.

Maksaminen Paypalilla

Voi suorittaa maksusi myös kätevästi ja vaivattomasti Paypal maksuna.

Maksaminen postiennakolla

Kun tilaat lähetyksen postiennakolla, maksat tilauksesi vasta kun noudat lähetyksen Postin toimipisteestä. Postiennakon palvelumaksu on 3,95€.

 

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Kampanjat ja ale-koodit eivät koske DR.DENIM, CALVIN KLEIN eivätkä NIKE -tuotemerkkien tuotteita, eivätkä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja.
Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.