Valittu määrä ylitti varastosaldon

Mike Black

11,98€ 9,66€ 29,95€ 24,15€

Säästät 17,97€

Puuttuuko kokosi?

Tilaa kokovahti

Tilaa kokovahti

Tilaamalla kokovahdin saat sähköpostiisi ilmoituksen samana päivänä, kun tuotetta saapuu varastoomme. Halutessasi voit sitten tehdä siitä tilauksen verkkokaupassamme. Kokovahdin voit tilata useammasta tuotteesta ja koosta. Huomioithan, että kaikista tuotteista ei välttämättä ole uusia kokoja saatavilla.

Muistathan, että rekisteröitymällä voit kerryttää bonuksia ja kerrytettyjä bonuksia voi käyttää maksamiseen tilauksilla.

Mike Black

Mike Black

Valitse kokosi

Kokovahti tilattu! Lähetämme sinulle sähköpostia kun valitsemaasi kokoa saapuu varastoon.

Olet jo tilannut kokovahdin kyseisestä tuotteesta.

Kuvaus
Toimitus ja maksu

Rage for Leather made in Sweden with respect for man and nature!

Rage for Leather -tuotteet ovat valmistettu Ruotsissa parhaasta kasviparkitusta nahasta. Kaikki vyönsoljet ovat nikkelivapaita. Rage vyöstä saat vyön joka on laadukas, kestävä ja parempi vaihtoehto ympäristölle!

Nahka parkitaan ilman myrkkyjä, kuten ilman alumiinia ja kromia. Kaikkia ihmisiä, jotka työskentelevät Rage- vöiden tuotannossa kohdellaan kunnioituksella. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja toivomme, että myös teitä kiinnostaa kunnioitus nahkaa, työolosuhteita ja ympäristöä kohtaan.

Rage -tuotteet kestävät kauan. Huolehdi nahastasi ja huomaa, miten se tulee ajan myötä vaan kauniimmaksi. Kasviparkittu nahka saa iän ja käytön mukaan vastustamattoman hohdon ja pinnan. Jokaisella nahkapalalla on oma uniikki pinta ja luonne, jotka todistavat nahan historian.

Rage vyöstä saat vyön joka on laadukas, kestävä ja parempi vaihtoehto ympäristölle!

Väri: musta

Materiaali: 100% nahkaa

Kaipaatko apua koon tai värin valitsemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään arkisin klo 9.00–16.00 välisenä aikana numerossa 029 170 7100 tai sähköpostilla info@houseofbrandon.com