Valittu määrä ylitti varastosaldon

  • Asiakaspalvelu Palauttaminen

Palauttaminen

Heippa! Tältä sivulta löydät tietoa palauttamiseen liittyen, mikäli et löytänyt etsimääsi asiaan vastausta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sähköpostilla info@houseofbrandon.com, Whatsapissa 044 735 9905 tai puhelimella 029 170 7100.

Palautukset

1. Vaihto

2. Palautusoikeus

3. Palautuksen tekeminen

4. Palautuksen käsittely

5. Palautusmaksu

6. Tilauksen noutamatta jättäminen

1. Voinko vaihtaa tuotteen?

Tottakai voit! Huomioithan, että ensimmäinen vaihto on ilmainen, jota suosittelemme ensimmäisenä vaihtoehtona. Toisesta vaihdosta veloitamme käsittelymaksun 3,99€. Sovithan vaihdosta asiakaspalvelun kanssa sähköpostitse, jotta saat korvaavan tuotteen mahdollisimman pian itsellesi.

2. Kuinka pitkä palautusoikeus on?

Palautusoikeus on 14 päivää siitä hetkestä kun tilaus on noudettu.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit luonnollisesti sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan.. Käytettyjen, likaisten tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovitaan vaihdosta tai palautuksesta.

Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.

Alushousujen, kosmetiikkatuotteiden ja kasvomaskien osalta pakkauksen pitää olla avaamaton. Kenkiä palauttaessa mukana pitää olla ehjä alkuperäispakkaus.

Mikäli palautettava tuote todetaan myyntikelvottomaksi ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee postikulut asiakkaan maksettavaksi.

3. Miten teen palautuksen?

Se on helppoa! Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit tehdä palautuksen, jolloin teidän tulee tehdä sähköinen palautusilmoitus kirjautumalla asiakastilillenne osoitteessa www.houseofbrandon.com. Muistathan jättää tilauksen mukana tulleen tilauskuitin paketin sisälle.

Jos tilaus on tehty ilman asiakastiliä, kirjauduttehan asiakastililtä tarvittaessa ensin ulos, minkä jälkeen voitte tehdä sähköisen palautusilmoituksen käyttäen sähköpostiosoitettanne ja tilausnumeroa osoitteessa https://www.houseofbrandon.com/ilmoitus-palautuksesta. Muistathan jättää tilauksen mukana tulleen tilauskuitin paketin sisälle.

Kun olet tehnyt sähköisen palautusilmoituksen, voit viedä palautuksen huolellisesti pakattuna Postin tai Matkahuollon pisteeseen:

  • Palautus Postin kautta: käytäthän mukana tullutta palautusrahtikirjaa, kun viet palautuksen Postin toimipisteeseen
  • Palautus Matkahuollon kautta: Ilmoita kassalla palautuskoodi 9520717, kun palautat paketin Matkahuollon toimipisteeseen.
  • Palautus Matkahuollon pakettiautomaattiin: saat tähän oman palautuskoodin sähköpostitse, kun olet ensin tehnyt sähköisen palautusilmoituksen. Kirjoita palautuskoodi, lähettäjän ja vastaanottajan tiedot paketin päälle. Vastaanottajan tiedot: Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

Muista säilyttää kuitti palautuksesta siihen asti, että olet saanut vahvistuksen palautuksen käsittelystä sähköpostilla.

4. Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kestää?

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme.

Jos olet tehnyt palautuksen House of Brandon-laskulta, näet päivitetyn laskun palautuksen käsittelyn jälkeen kirjautumalla Avardan sivuille osoitteessa https://omatsivut.avarda.fi/auth/login/email.

Mikäli olet jo maksanut laskun pitämiesi tuotteiden ja palveluiden osalta, asia on kunnossa, eikä vaadi muita toimenpiteitä.

Toisinaan palautuksien käsittelyssä on ruuhkaa ja voit tiedustella halutessasi palautuksen tilasta asiakaspalvelustamme. 😊

5. Tulee palautuksesta kuluja?

Kyllä, palautuksesta veloitamme pienehkön kuljetus- ja käsittelymaksun, jolla katamme osan kuljetuskustannuksesta ja palautusten käsittelijöiden palkasta, sekä tuotteen uudelleen muovituksen myyntikuntoon. Veloitamme maksun seuraavasti:

  • Suomen sisällä tehty palautus 3,99€
  • Ruotsista saapuva palautus 5,99€
  • Suomen ja Ruotsin ulkopuolelta saapuva palautus, 9,99€

Ilmaisten toimitusten raja on 99€, kun olet valinnut Matkahuollon toimitustavan. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 99€, niin toimitusmaksu 4,99€ jää maksettavaksi.

6. Mitä jos tilaus jää noutamatta?

Näin voi toki välillä käydä syystä tai toisesta. Jos olet estynyt noutamaan tilaustasi, voit kirjoittaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka voi noutaa lähetyksen. Noutoaikaa Postin lähetyksiin voi pidentää Postin sivuilla osoitteessa www.posti.fi/palvelumuutos.

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole kuitenkaan tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään toimitus -ja palautusmaksu 14,99€, ellei ole muuta sovittu asiakaspalvelun kanssa.

Palauttaminen lahjakortilla tehdystä tilauksesta

Jos palautat tuotteen, joka on tilattu lahjakortilla, hyvitämme palautuksen suoraan asiakastilillesi. Jos sinulla ei ole asiakastiliä, saatte palautusta vastaavan alekoodin, jonka voit käyttää verkkokaupassamme myöhemmin.

Palautusosoite

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

Trustmary Reviews