Valt antal överträffade lagret

Returnering

Behandlingen av returer är tyvärr försenad, och vi jobbar med att få behandlingstiden tillbaka till normal så fort som möjligt. 

Returer

Du kan göra en retur på din beställning ifall du ännu har returrätt. Du har 14 dagars returrätt, som börjar från den dagen du hämtar ut paketet.

Returens behandling och återbetalning tar max. 16 dagar från det att returen kommit till vårt lager.

Man får bara returnera oanvända produkter, och produkter som ännu går att sälja. Du kan pröva plagget hemma, men den returnerade produkten ska vara i originalform och prislappen/prislapparna ska sitta kvar. Att ta bort en prislapp är ett beslut att köpa produkten. Vi ersätter inte använda eller förstörda produkter. Ifall du märker att något är fel på produkten eller om du misstänker att något hänt med produkten i samband med transporten, ta då genast kontakt med vår kundtjänst.

Underklädernas och kosmetikprodukternas förpackningar ska vara oöppnade. När man returnerar skor ska den originella förpackningen vara med.

Returer med Klarna som betalningsmetod:
Om du betalat din beställning via Klarna, och returnerar,  rekommenderar vi dig att flytta förfallodagen så att returen hinner komma till vårt lager och du undkommer påminnelseavgifter. Du kan lätt flytta din förfallodag på din egen sida på my.klarna.com/se/sv/login eller genom att ringa till Klarnas kundservice i Sverige 08-12012010 vardagar kl 9-18, i Finland 09-42599771 vardagar kl 9-18. 

 

Returnera i Finland:

Returkostnaden för beställningar gjorda i Finland är 3,95€ om man betalat med kreditkort eller nätbank. Ifall man har Klarna som betalningsmetod kostar returen 4,95€.  

Posti: Om du valt Posti som leverantör till din beställning ska returen lämnas till Posti. Stryk över, eller ta bort den gamla adresslappen, och sätt adresslappen för returen på den gamla. För returen till Posti, och kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats! Vi ersätter inte kunden ifall man väljer att returnera paketet på annat vis.

Matkahuolto: Om du valt Matkahuolto som leverantör till din beställning ska returen lämnas till Matkahuolto. Stryk över, eller ta bort den gamla adresslappen. Returen ska göras med returkoden som står på returkvittot som kommer med din beställning. Berätta koden åt Matkahuoltos personal, så kan de skriva ut en adresslapp åt dig. Returen går inte att lämna i en paketautomat. Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats! Vi ersätter inte kunden ifall man väljer att returnera paketet på annat vis.

 

Returnera från Sverige: 

Returer från Sverige har en returavgift på 5,95€.  

Packa din retur i samma påse eller låda som din beställning kom i. Packa också ner returkvittot, eller en lapp med ditt namn och kontaktinformation på så vi vet vems retur det är. Sätt adresslappen som kom med din beställning på paketet och lämna det på samma ställe som du hämtade det på. Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats! 

 

Returneringar från utanför Finland och Sverige är helt på kundens ansvar. För dessa returer tar vi en returavgift på 9,95€. 

Returadress

Fashion Trade Scandinavia Oy

Kelatie 8 D 1

01450 Vantaa

FINLAND