Valt antal överträffade lagret

Returnering

Returneringar

Att returnera normalprissatta produkter är gratis. För returnering av REA-produkter tar vi en leveranssavgift på 3,95€. Detta berör inte beställningen av normalprissatta produkter beställda med en kampanj kod.

Om du tänkt returnera produkter från en beställning där du valt räkning som betalningsmetod, rekommenderar vi dig att flytta förfallodagen, så att returneringen hinner komma till vårt lager och du undkommer påminnelseavgifter. Du kan lätt flytta din förfallodag på din egen sida på my.klarna.com/se/sv/login eller genom att ringa till Klarnas kundservice i Sverige 08-12012010 vardagar 8-18, i Finland 09-42599771 vardagar kl 8-18.

Kom ihåg att lägga till 3,95€ på din räkning ifall du returnerat en REA-produkt.

För beställningar till Sverige är leveransavgifter alltid 5,95€.

Ta i beaktning också att i Finland, fås gratis leverans för beställningar värda 59€ och uppåt om du valt Matkahuolto som leverantör. Om värdet på beställningen blir under 59€ läggs en leveransavgift på 3,95€ till. Postens leveransavgift är 3,95€, ingen skillnad på värdet.

Returneringens behandling och återbetalning tar max. 16 dagar från det att returneringen kommit till vårt lager.

Kunden har 14 dagars ångerrätt. Till de dagarna hörs inte när paketet är i leverantörens transport, utan man har 14 dagar på sig att lämna returneringen till Posten eller Matkahuolto efter att man tagit emot sin beställning.

Returneringen berör bara oanvända produkter, och produkter som ännu går att sälja. Du kan pröva plagget hemma, men den returnerade produkten ska vara i originalform och prislappen/prislapparna ska vara kvar. Att ta bort en prislapp är ett beslut att köpa produkten. Vi ersätter inte använda eller förstörda produkter. Ifall du märker att något är fel på produkten eller om du misstänker att något hänt med produkten i samband med transporten, ta då genast kontakt med oss.

Underklädernas och kosmetikprodukternas förpackningar ska vara oöppnade. När man returnerar skor ska den originella förpackningen vara med.

När man returnerar ska man använda det adresskort som kom med i paketet, eller Matkahuoltos returnummer. Vi ersätter inte kunden ifall du väljer att returnera paketet på annat vis. Om du returnerar från Sverige ber vi dig att ta kontakt med oss på info@houseofbrandon.com då vi beställer ett adresskort för returneringen till dig.

Kom ihåg att spara kvittot du får av Posten eller Matkahuolto när du lämnar returneringen, så länge tills du får ett e-mail att vi tagit emot din retur.

Returneringar från utanför Finland och Sverige är helt på kundens ansvar.

 

Returadress

Fashion Trade Scandinavia Oy, Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa, FINLAND