Valt antal överträffade lagret

  • Kundtjänst Returnering

Returnering

Här hittar du information om returnering, om det du söker svar på inte fanns här kan du vara i kontakt med vår kundtjänst via e-post info@houseofbrandon.com eller per telefon 0291707100.

Returnering

1. Byte

2. Returrätt

3. Hur returnerar man

4. Returens behandling

5. Returavgift

6. Beställningen har inte hämtats ut

7. Returnera från Sverige

1. Byte

Första bytet är gratis. För andra och de följande byten debiterar vi behandlingsavgiften 3,99€. Kom överens om bytet med kundtjänsten via e-post, så du får din bytesprodukt så snabbt som möjligt.

2. Returrätt

Kunden har 14 dagars returrätt.

Returrätten gäller bara oanvända och säljbara produkter. Du kan pröva produkten hemma, men den returnerade produkten ska vara i originalt skick och produktlapparna ska sitta kvar. Att ta bort en produktlapp/prislapp är ett köpbeslut. Vi ersätter inte använda eller förstörda produkter. Ifall du märker att något är fel på produkten eller om du misstänker att något hänt med produkten i samband med transporten, ta då genast kontakt med vår kundtjänst.

För att få returnera underkläder, kosmetik eller ansiktsmasker ska förpackningen vara oöppnad.

När man returnerar skor ska den originella skolådan vara med, i originalt skick.

Ifall vi inte kan godkänna en produkt som returnerats och produktenska returneras tillbaka till kunden, betalar kunden transportavgiften.

3. Hur returnerar man

Om du inte är nöjd med de beställda produkterna kan du göra en retur. Gör en elektronisk returanmälan genom att logga in på ditt kundkonto på www.houseofbrandon.com

Om du inte har ett kundkonto kan du göra en elektronisk returanmälan genom att använda din e-post du använde på din beställning samt ditt beställningsnummer.

När du har gjort en elektronisk returanmälan kan du föra din retur till Posti eller Matkahuolto.

  • Returnering via Posti: använd den medkomna adresslappen menad till returnering
  • Returnering via Matkahuolto: säg returkoden 9520717 till personen som jobbar på Matkahuolto. Med koden kan de skriva ut en adresslapp åt dig

Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats.

Om du returnerar en produkt gjord med ett presentkort, återbetalar vi dig till ditt kundkonto. Om du inte har ett kundkonto, får du en rabattkod med summan din retur var värd. Du kan använda rabattkoden på en framtida beställning.

4. Returens behandling

Returens behandling och återbetalning tar max. 16 dagar från det att returen kommit till vårt lager.

Om du betalat din beställning via Klarna, rekommenderar vi dig att flytta förfallodagen så att returen hinner behandlas och du undkommer påminnelseavgifter. Du kan lätt flytta din förfallodag på din egen sida på https://www.klarna.com/fi/ eller genom att ringa till Klarnas kundservice 09-42599771 vardagar kl 8-18.

5. Returavgift

  • Returen kostar 3,99€ om du betalat med nätbank, kreditkort eller PayPal
  • Returen kostar 4,99 om du betalar via Klarna
  • Retur som kommer från Sverige kostar 5,99€
  • Retur som kommer från utanför Finland och Sverige kostar 9,99€

Leveransen är gratis för beställningar över 99€ då du valt Matkahuolto som leverantör. Om beställningens värde blir under 99€ efter att du gjort en retur tillkommer transportavgiften 3,99€. Postis transportavgift är 3,99€ vad än beställningens värde är.

6. Beställningen har inte hämtats ut

Om du inte kan hämta ut din beställning kan du skriva en fullmakt åt en person du litar på, som kan hämta ut ditt paket. Hämtningstiden på Postis paket kan förlängas, mer information om det hittar du här https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/

Att inte hämta ut sin beställning är inte att avbeställa sin beställning. För beställningar som inte hämtas ut tar vi en avgift på 14,99€, ifall man inte kommit överens om annat med kundtjänsten.

7. Returnera från Sverige

Returer från Sverige har en returavgift på 5,99€.

Packa din retur i samma påse eller låda som din beställning kom i. Packa också ner returkvittot, eller en lapp med ditt namn och kontaktinformation på så vi vet vems retur det är. Sätt adresslappen som kom med din beställning på paketet och lämna det på samma ställe som du hämtade det på. Kom ihåg att spara kvittot du får när returen är lämnad, tills du har blivit informerad av oss att din retur har behandlats!

Returadress

Fashion Trade Scandinavia Oy
Kelatie 8 D 1
01450 Vantaa
FINLAND

Trustmary Reviews