Valittu määrä ylitti varastosaldon

  • Asiakaspalvelu Tietoa meistä

Tietoa meistä

ME OLEMME HOUSE OF BRANDON

House of Brandon on täysin suomalainen vaateverkkokauppa, jonka valikoima on suunnattu muodista kiinnostuneille naisille. Jatkuvasti päivittyvä valikoimamme koostuu kauden kuumimmista trendeistä sekä klassisista, ajattomista tyyleistä. Valikoimassamme on tuotteita muun muassa trendikkäiltä muodin edelläkävijöiltä kuten Glamorous, NA-KD, Only, Vero Moda, Noisy May, Vila ja Brave Soul. Sporttiosiostamme löydät muun muassa Aim’n, Better Bodies ja ICANIWILL –tuotemerkkien supersuositut treenitrikoot ja –topit, unohtamatta maailmankuuluja designerbrändejä kuten Calvin Klein ja Tommy Jeans!

Varastomme sijaitsee pääkapunkiseudulla, joten toimitus on useimmiten vain yhden arkipäivän, tuoeet toimitetaan kuitenkin yleisesti 1-7 arkipäivän sisällä.

Kaipaatko asuinspiraatiota!? Suuntaa siis Instagramin puolelle @houseofbrandon_official – lisäämme sinne teidän ja vaikuttajien jakamia kuvia piristämään päivääsi ja antamaan ideoita pukeutumiseen!

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse numerosta 029 170 7100, Whatsapilla 044 735 9905 (arkisin klo 9-16) ja sähköpostitse osoitteesta info@houseofbrandon.com.

Trustmary Reviews