Valittu määrä ylitti varastosaldon

Tietoa meistä

Toiminta koronaviruksen aikana

Tilaaminen House of Brandonilta on täysin turvallista ja tilaukset lähtevät matkaan päivittäin Vantaan varastoltamme. Voitte tilata myös kotiinkuljetuksen hintaan 4,95€ (norm. 9,95€)

Kaikki lähetykset Postilla ja Matkahuollolla kulkevat normaaliin tapaan. Asiakkaiden
henkilökortteja tai puhelimia ei käsitellä eikä allekirjoituksia pyydetä, vaan toimitukset kirjataan kuljettajien toimesta. Kotiinkuljetuksissa paketit lasketaan ovelle ennen kellon soittoa ja asiakkaisiin pidetään välimatka 

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa

 

ME OLEMME HOUSE OF BRANDON

 

House of Brandon on Suomen suurin muodin verkkokauppa 18-35 vuotiaille muodista kiinnostuneille miehille ja naisille!! Päivittäin laajentuva valikoimamme täyttyy tämän hetken kuumimmilla trendeillä sekä klassisilla, ajattomilla tyyleillä. Valikoimassamme on tuotteita muun muassa supertrendikkäiltä brittimerkeiltä kuten Glamorous, Ax Paris, Girl In Mind, Urban Bliss, Brave Soul ja Superdry sekä huipputyylikkäiltä ruotsalaisvalmistajilta kuten Bubbleroom, Ivyrevel ja NA-KD! Sporttiosiostamme löydät muun muassa Aim’n, Better Bodies ja ICANIWILL –tuotemerkkien supersuositut treenitrikoot ja –topit, unohtamatta maailmankuuluja designerbrändejä kuten Tommy Jeans ja Fila!

 

Kaipaatko asuinspiraatiota!? Suuntaa siis Instagramin puolelle @houseofbrandon_official – lisäämme sinne teidän ja vaikuttajien jakamia kuvia piristämään päivääsi ja antamaan ideoita pukeutumiseen!

 

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse numerosta 029 170 7100 (arkisin klo 9-16) ja sähköpostitse osoitteesta info@houseofbrandon.com.