Valittu määrä ylitti varastosaldon

  • Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

House of Brandon, Fashion Trade Scandinavia Oy y-2325871-7
Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa
00220 Helsinki

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä asiakaspalvelustamme:
info@houseofbrandon.com

Henkilötietojen kerääminen

Avaamme jokaiselle asiakkaallemme, joka rekisteröityy "Liity jäseneksi" -toiminnon avulla, oman asiakastilin, joka antaa salasanasuojatun suoran käyttömahdollisuuden käyttää tallentamiamme käyttötietoja. Kyseisen toiminnon avulla asiakas voi tarkastella mm. tilaushistoriaansa, sekä hallita omia henkilötietojaan ja markkinointiviestejä.

Seuraavat tiedot ovat pakollisia rekisteröinnin yhteydessä asiakastilin avaamiseksi (pakolliset kentät):

 
- sähköpostiosoite
- salasana
- etunimi
- sukunimi
- sukupuoli
- osoitetiedot

Jos et ole rekisteröitynyt asiakas ja yhteystietosi ei ole meillä tiedossa, laskutus- ja toimitusosoitteet on annettava vasta tilauksen tekemisen yhteydessä. Tarvitsemme tilauksia varten oikeat nimi- ja osoitetiedot sekä numerot. Tarvitsemme sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää tilauksen saapumisen jälkeen ja tilauksen lähettämisen jälkeen vahvistuksen, sekä yleisesti asiakkaan kanssa viestimiseen

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään seuraaviin toimenpiteisiin ja tarkoituksiin:

- Asiakkuuden ylläpitämiseen
- Tilausten toimituksiin, käsittelyyn ja arkistointiin
- Asiakaskokemuksen parantamiseen
- Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
- Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
- Väärinkäytösten estämiseen
- Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja House of Brandonin väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Henkilötietojen osalta toteutetaan ja ylläpidetään asianmukaisia operatiivisia, hallinnollisia, fyysisiä ja teknisiä toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi tahattomalta, luvattomalta tai laittomalta tuhoutumiselta, häviämiseltä, muuttamiselta, paljastumiselta tai pääsyltä siten, että kaikki henkilötietojen käsittely on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista. Teknisten suojatoimenpiteiden on sisällettävä ajan tasalla oleva virustorjunta niille tiedostoille, jotka sisältävät henkilötietoja, ja näiden tiedostojen varmuuskopioille. Henkilötiedoista pidetään ajantasaista kirjaa kaikesta tämän selosteen mukaisesta henkilötietojen käsittelystä ja rajoittaa henkilötietoihin pääsyn vain sellaisille työntekijöilleen, joilla on riittävät valtuudet ja koulutus sekä selkeästi määritelty tarve tietää henkilötietoja, ja jotka ovat sidottuja asianmukaisiin salassapitoehtoihin, ja jotka käsittelevät henkilötietoja asiakkaan ohjeiden mukaisesti, ellei pakottavassa lainsäädännössä toisin vaadita.

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain House of Brandonin omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin, kuin se on työtehtävien suorittamiselle välttämätöntä.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Tietojen käsittelystä vastuussa oleva yritys:
Fashion Trade Scandinavia Oy y-2325871-7
Kelatie 8 D 1, 01450 Vantaa

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai muokata House of Brandonin järjestelmistä.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

-  Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei
- Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen
- Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme
- Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi

Millaisia oikeuksia minulla on?

Asiakkaana sinulla on oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista. Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen muokkausta tai poistamista.

Lisäksi, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaathan, ettei tämä vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritettuun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@houseofbrandon.com . Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

Kuinka saan järjestelmään itsestäni tallennetut tiedot?

Voit pyytää House of Brandonin järjestelmiin tallennetut tiedot itsellesi ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@houseofbrandon.com

Miten voin vaikuttaa tietojeni käyttöön?

House of Brandon on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuksia vaikuttaa tietojensa käsittelyyn.

Voit itse päättää sinulle kohdistetusta markkinoinnista ja ottaa tai olla ottamatta vastaan erilaisia markkinointiviestejä. Voit hallita markkinointiviestejä omilta sivuiltasi. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, joten toimintoja voidaan lisätä, muuttaa tai poistaa.

Asiakas voi myös koska tahansa lopettaa asiakastilinsä ja pyytää House of Brandonia poistamaan omat tietonsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@houseofbrandon.com

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle.

Käytämme asiakastietoja kolmansien osapuolten kanssa myös analytiikka- ja personointitarkoituksiin. Hyödynnämme ostokäyttäytymis- ja selaustietoja yhteistyökumppanien kanssa, jotta voimme paremmin tarjota sinua kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. Analytiikka- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonyymia.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

- Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
- Tuotesuositus- ja personointikumppaneille
- Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on sallinut uutiskirjeen
- SMS-kumppanille, kun tekstiviestien lähetys on sallittu
- Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen tai perille asti
- Maksunvälittäjälle maksukortilla tai verkkopankilla maksaessa
- Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun
- Laskuoperaattorille, kun maksutavaksi valitaan Klarna- lasku
- Perintäyhtiölle, laskujen erääntyessä ja siirtyessä perintään

Kolmannet osapuolet saavat käyttää luovutettuja tietoja pelkästään tehtäviensä suorittamiseen. House of Brandon huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n Tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.